Wie is Wie

Wie is wie bij Theater Artemis

Jetse Batelaan

-
Artistiek leider

regisseert en bedenkt de meeste voorstellingen van Artemis zelf, maar nodigt ook anderen uit om ditzelfde te doen. Naast het hoe, wat en waarom van voorstellingen, denkt hij na over wat we verder voor gezelschap willen zijn.

jetse@artemis.nl

 

Patrick van der Weijde

-
Zakelijk leider

geeft met veel enthousiasme leiding aan het team van Artemis en kent alle cijfers. Hij werkt graag samen met andere partners en zorgt dat de voorstellingen en kunstprojecten gerealiseerd kunnen worden.

 

patrick@artemis.nl

Liesbet Swings

-
Educatiemaker

ontwikkelt de kunstprojecten, soms als maker, soms als bedenker. Daarnaast is ze de kostuumontwerper van de meeste voorstellingen.

liesbet@artemis.nl

Erica van de Kerkhof

-
Educatie

gaat op allerlei manieren met kinderen, jongeren en leerkrachten aan de slag, maar vertelt ze in ieder geval niet dat ze kunst leuk moeten vinden…

erica@artemis.nl

Annemiek de Goey

-
Planning, internationalisering en grafische vormgeving

verzorgt de planning en boekingen van voorstellingen, is actief op het buitenlandbeleid en als grafisch vormgever.

annemiek@artemis.nl

Faye Danaë Leijtens

-
Publiciteit en persvoorlichting

is netwerker, bedenkt publiciteitsaanpak in samenwerking met theaters en zorgt dat het gezelschap en de producties onder de aandacht komen van de pers.

faye@artemis.nl

Sam Cuppen

-
Publiciteit en social media

Is de “spin in het web” van Theater Artemis. Deze achtpotige digirati zit vaak op zijn telefoon. Om theaters te bellen, een postje te maken op instagram of lokale bladen te enthousiasmeren over Artemis.

sam@artemis.nl

Marieke Smits

-
Technicus

Zit overal achter; achter de knoppen, achter het decor en achter het stuur. Reist met de voorstellingen en bouwt ze op in allerlei theaters door heel Nederland, België en soms nog verder.

techniek@artemis.nl

Dik Beets

-
Decorbouw en techniek

werkt de ideeën van vormgevers uit, maakt het onmogelijke mogelijk. Zorgt er daarnaast voor dat de voorstelling kan draaien.

email

 

Rosanne Roovers

-
Secretariaat en boekhouding

als je Artemis belt, dan krijg je Rosanne aan de telefoon. Ze behandelt vragen over geld en betalingen, ondersteunt de artistiek en zakelijk leider, en meer.

rosanne@artemis.nl

 

Dorrie van de Griendt

-
Huishouding en horeca

“het moederfiguurtje van Artemis”, haar zorgen gaan over grote en kleine dingen, over vers fruit bijvoorbeeld, wanneer de mensen het druk hebben.

Henk Claassen

-
Gebouwbeheer en video

verzorgt alles op het gebied van video rondom de voorstellingen. Daarnaast is hij de huismeester en draagt er zorg voor dat huurders zich welkom voelen in het pand.

henk@artemis.nl

Klaas Tops

-
Productieleider

Vertaalt de creatieve uitgangspunten in een helder productieproces. Zorgt ervoor dat de voeten op de aarde blijven, zonder hoofden uit de wolken te halen.

klaas@artemis.nl