Zaalverhuur

Ruimte huren bij Theater Artemis

Theater Artemis is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand in de historische binnenstad van Den Bosch. Het gebouw aan de Predikheerenpoort ademt in alles de sfeer van een theatergezelschap. Artemis houdt hier kantoor en maakt hier de voorstellingen en speelt in eigen huis ook met regelmaat voor publiek. Het gebouw kent verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor een theatervoorstelling of concert, voor debatavonden of presentaties, of tal van andere activiteiten. Artemis beschikt over prettige ruimtes die uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten voor grote of kleinere groepen. Artemis is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Om de hoek ligt een parkeergarage.

 

De theaterzaal heeft een vaste tribune met bankjes die plaats biedt aan 80 – 100 personen. Het speelvlak is ongeveer 9 meter breed bij 7 meter diep en de zaal heeft een hoogte van ca. 4,50 meter. Er zijn theatergordijnen aanwezig, mogelijkheden om daglicht binnen te laten, en basisvoorzieningen op het vlak van geluid en licht. Naast de zaal ligt een gezellige en sfeervolle foyer met een bar. We kunnen allerlei wensen op het vlak van horeca vervullen.
De repetitiestudio is een grote multifunctionele ruimte op de eerste verdieping. Deze zaal is geschikt voor repetities en kleine voorstellingen, voor workshops en vergaderingen of voor een receptie.

Tenslotte is er nog een kleine vergaderkamer,  recht boven de Binnendieze.

 

Kom gerust langs om de ruimtes te bekijken en mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie, tarieven of andere vragen kunt u contact opnemen met Henk Claassen.