ZAALVERHUUR

Het pand

Theater Artemis is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand in de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Het gebouw aan de Predikheerenpoort ademt in alles de sfeer van een theatergezelschap en heeft verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor diverse culturele activiteiten.

Zalen

De theaterzaal op de begane grond heeft een vaste tribune die plaats biedt aan 90 personen. Het speelvlak is ongeveer 9 meter breed, 7 meter diep en heeft een hoogte van circa 4,50 meter. Er is afstopping aanwezig, basisvoorzieningen op het gebied van licht en geluid en de mogelijkheid om daglicht binnen te laten.

De repetitiestudio op de eerste verdieping is een sfeervolle, multifunctionele ruimte met een vloeroppervlakte van 10 bij 14 meter en 4,50 meter hoogte. De zaal heeft niet de basisvoorzieningen zoals de benedenzaal (tribune, afstopping, licht, geluid), maar is wel uitermate geschikt voor repetities, kleine voorstellingen en workshops.

Op het pand aan de Predikheerenpoort zit een culturele bestemming en wordt daarom enkel voor activiteiten verhuurd. Commerciële aanvragen worden niet gehonoreerd, evenals (trouw)feesten en partijen.

Contact

In onderstaand document vind u algemene informatie, prijzen en technische informatie. Wilt u de ruimtes bekijken en mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met Henk Claassen.