Kim Hoorweg

groep van de zang

Ik ben Kim. Toen ik op de basisschool zat (net als jullie) heb ik altijd in een zangclubje gezongen, en nu ik groot ben, ben ik een échte zangeres geworden. Ik zing allerlei soorten muziek, koortjes, Michael Jackson, Nederlandse liedjes of zelfs liedjes van Beyonce. Ik vind het heerlijk om met zingen mensen blij te maken of te ontroeren.
Zingen is óveral leuk. Onder de douche, met je vrienden en vriendinnen, in een groepje of solo, en natuurlijk op school!
Met zingen kun je een verhaal vertellen, en dat allemaal samen laten horen.
Als je kiest voor mijn groepje, gaan we heel veel zingen. We gaan met zijn allen koortjes maken en samen bedenken hoe wij willen dat jullie verhaal gaat klinken. Soms zullen we allemaal een groot koor zijn en met allemaal verschillende stemmen luidkeels ons verhaal zingen. Maar soms zullen we in duetten of kleine groepjes laten horen wat wij vinden, met mooie melodieën. En als je misschien al heel mooi kunt zingen kun je dat laten horen door een stukje solo te zingen!
Met zijn allen gaan we in ieder geval altijd zingen. Iedereen mag meedoen, en iedereen mag zingen. En ik ben er bij om je te helpen als je het spannend vind. Je hoeft helemaal geen zangles te hebben om mee te doen, maar misschien kun je al goed zingen.
We gaan misschien wel een keer samen werken met het dansgroepje, zodat jullie kunnen zingen én dansen. Of met de muziekgroep, zodat we kunnen zingen met echte instrumenten.
We gaan met ons zanggroepje iedereen blij maken met onze liedjes.

Als jij zin hebt om elke week lekker veel met mij te komen zingen, moet je bij mijn groepje komen!