(.....) 12+ scoort hoge puntjes op Tweetakt

Première nieuwe Batelaan-thriller maakt indruk

Op 6 april stond onze nieuwe voorstelling (…..) met première-dienst op Tweetakt. En met een luide knal werden we ontvangen. We verkochten Theater Kikker uit, waardoor we in de laatste week naar de grote zaal van de Stadsschouwburg Utrecht konden verhuizen. Ongeveer 300 man bezochten deze nieuwkomer op Tweetakt. Wat vond het publiek en de pers? Nou… de vijf puntjes van (…..) kregen o.a. maar liefst (★★★★★) van de Volkskrant!

Hier enkele quotes van de ontvangst!

“In ‘(…..), een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel’ zet regisseur Jetse Batelaan ingenieuze regievondsten in om een wereld naast de werkelijkheid te onthullen. De voorstelling schakelt behendig heen en weer tussen geestig absurdisme en existentiële nachtmerrie.”
NRC
“Ouders, leraren, begeleiders van welk soort dan ook, neem al uw kinderen mee en bereid ze voor op het leven door een bezoek aan (…..)”
– Theaterkrant
“Met behulp van levensgrote kartonnen figuren, veel herhaling en soms oorverdovend elektronisch geluid van het Duitse producersduo Les Trucs creëert Batelaan een rücksichtslos theatraal droste-effect. Daarmee raakt hij op een speelse manier aan vragen als: Wat is echt? Wat is nep? Wat kan kunst daarover zeggen? Maar het allerknapste: naast filosofisch is (…..), à la Seinfeld, ook gewoon ontzettend leuk.”
De Volkskrant
“Mooi spel, geweldige regie vol verrassingen. Humor en absurdisme blijven de kracht van Jetse Batelaan, die nooit verveelt met zijn tegendraadse invallen”
– Brabants Dagblad

Lees hier de volledige recensies van:
NRC
De Volkskrant
Brabants Dagblad
Theaterkrant (extra spel: vind de Artemis-banner op deze website)