KOM BIJ DE ACTIEGROEP VAN THEATER ARTEMIS!

02 Februari 2017

Wij willen sneeuw!!! LIEFDE = SAAI WEG MET DAAROM!

Heb jij ideeën voor een beter kinderleven? Droom je van een mooiere wereld? Wil je dat Den Bosch dat weet? Vind je het leuk om toneel te spelen? Of om spandoeken te knutselen en grote dingen te bouwen?  Wil je dat doen met andere kinderen en ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Ga dan met onze theatermakers en kunstenaars aan het werk. Samen gaan we actie voeren voor jouw ideeën, wensen, klachten en dromen!

Vanaf 15 maart zetten wij onze deur open voor alle kinderen uit Den Bosch en omgeving! Wat is er nodig voor hun ideale wereld? In deze tijd waarin we allemaal op zoek zijn, horen we graag wat de kinderen te zeggen hebben. Om hun stem luid te laten klinken in de Bossche binnenstad, bieden wij ze graag alles wat Theater Artemis in huis heeft!

 

Onder begeleiding van een beeldend kunstenaar en een​ theatermaker wordt in twee middagen een theatrale actie voorbereid. De kinderen verzinnen, spelen en bouwen op de theatervloer en in de werkplaats van Theater Artemis. Tijdens de derde bijeenkomst gaan we samen de stad in.

Koppeling gekopieerd

We komen in actie!! Den Bosch moet het horen.

Voor iedereen van 6 t/m 12 jaar
Drie periodes: wo 15, 22 en 29 maart & wo 12, 19 en 26 april & wo 10, 17 en 24 mei 2017
Duur: van 13:30 – 16:00 uur
Prijs: € 15,- voor drie woensdagen.

 

Aanmelden en meer informatie: actiegroep@artemis.nl / 073-6123223