DE MAN DIE ALLES WEET is terug!

Kun je alles weten? De man die alles weet beweert van wel. Maar achter ieder antwoord schuilt alweer een nieuwe vraag. In deze keynote speech voor kleuters probeert René van ‘t Hof te balanceren op het dunne koord van het allesomvattende weten. Samen met zijn assistenten Tjebbe en Keimpe doet deze ‘deskundoloog’ een poging de kinderen te vertellen over het ‘alles’. Beleef samen hoe volwassen kennis vrolijk en zonder pardon omvergelopen wordt door de nieuwsgierigheid van de kleuters in het publiek.

Regie Jetse Batelaan Spel René van ’t Hof, Tjebbe Roelofs Live muziek Keimpe de Jong Decor Hester Jolink Licht Gé Wegman Kostuums Liesbet Swings

Op tournee van 17 oktober t/m 3 januari 2016 in: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam, Berchem, Den Haag, Den Helder, Gent, ’s-Hertogenbosch, Houten, Kortrijk, Leuven, Meppel, Purmerend, Rotterdam, Sint-Niklaas, Sittard, Tiel, Utrecht, Veghel, Wageningen, Woerden, Zaandam & Zwolle Speellijst

“Geniaal!”
NRC Handelsblad
“Weergaloos”
Het Parool
“Zó onversneden goed”
Theaterkrant
“Briljant”
– Rotterdams Dagblad
“Respect”
– Cutting Edge

Winnaar Zilveren Krekel & genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2014

Batelaans jeugdvoorstellingen hebben een totaal eigenzinnig karakter. Zo confronteerde hij een publiek van acht jaar en ouder met een vrolijkmakende saaiheid in Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt en vertelde hij de tienplusser ‘hoe het allemaal moest’ in het Geheven vingertje. Voor de allerjongste theaterbezoeker bedacht hij in 2013/2014 een stuk over allesomvattende kennis, en gingen  de kleuters en kinderen uit het publiek massaal en baldadig de concurrentie aan met de man die alles weet.

De man die alles weet groeide uit tot dé theaterhit van 2014, won een Zilveren Krekel en werd genomineerd voor de Zapp Theaterprijs. Theater Artemis (in co-productie met Maas theater en dans) speelt de voorsteling van 17 oktober t/m 2 januari in de Nederlandse en Belgische theaters.