DE TWEEDE AFLEVERING VAN RADIO SIMETRA IS ‘ON AIR’

Yes! De tweede podcastaflevering van Radio Simetra is een feit. In deze aflevering leert Petra meer over acteren, wordt de winnaar van de muziekquiz bekend gemaakt en is er een lied over een wel heel bijzondere haas. Verder horen we deel twee van Elias en de Hond, komen we alles te weten over het haar van Bianca en is er een gast die bekend is van theater en tv.

Radio simetrA is de radiofonische speeltuin, voor jong en oud, van de Artemis-community. Hier krijg je Theater Artemis eerder te horen dan te zien. In ruil voor wat kantoorwerk gebruiken Petra en Bianca het keldertje in het Artemisgebouw als radiostudio. Petra heeft acteerambities en Bianca is gek op techniek en nail art. We luisteren naar hun avonturen op het Artemiskantoor en naar de bijdragen van verschillende kunstenaars. Vaste onderdelen zijn de muziekquiz en de antwoorden op vragen die kinderen en volwassenen achterlaten op het antwoordapparaat.

“Echt heel leuk om naar te luisteren, er gebeurt steeds weer iets anders, leuk! En wat een geweldig cavia lied, dat moet een hit worden!!!”
– publieksreactie
“Doet me een beetje denken aan Radio Bergeijk: weet je ook niet wat er komt en komt de humor meestal uit onverwachte hoe”
– publieksreactie
“Gezellig 🎶muzikaal ✨. Heb nu al zin in de volgende! ”
– publieksreactie

Nieuwsgierig? Bel 073 – 23 40 409, laat een bericht achter en bouw mee aan ons ‘radio-gesamtknutselwerk’. Vind ons onder andere op Spotify, de podcast app van Apple en Google podcasts. Je kunt hier ook de eerste aflevering nog terugluisteren! LUISTER NU: SPOTIFY |  VIA JE BROWSER

Van/met: Liesbet Swings & Willemijn Zevenhuijzen met bijdragen van o.a. Elko Blijweert, Elias De Bruyne, Gerard Herman, Chiron Holwijn, Lee Royers, Dennis Tyfus en iedereen die wat inspreekt op het antwoordapparaat.