Dit is de première van Radio simetrA

De radiofonische speeltuin voor jong en oud van theater artemis

Vandaag is de première van de eerste podcastaflevering van Theater Artemis! Radio simetrA is de radiofonische speeltuin, voor jong en oud, van de Artemis-community. Hier krijg je Theater Artemis eerder te horen dan te zien. In ruil voor wat kantoorwerk gebruiken Petra en Bianca het keldertje in het Artemisgebouw als radiostudio. Petra heeft acteerambities en Bianca is gek op techniek en nail art. We luisteren naar hun avonturen op het Artemiskantoor en naar de bijdragen van verschillende kunstenaars. Vaste onderdelen zijn de muziekquiz en de antwoorden op vragen die kinderen en volwassenen achterlaten op het antwoordapparaat.

In de eerste aflevering ontmoet Petra de regisseur van het gezelschap, is er een ode aan een klein huisdier, horen we deel één van Elias en de Hond en komen we alles te weten over de nagels van Bianca.

Nieuwsgierig? Bel alvast naar 073 – 23 40 409, laat een bericht achter en bouw mee aan ons ‘radio-gesamtknutselwerk’. Vind ons onder andere op Spotify, de podcast app van Apple en Google podcasts.

LUISTER NU:  SPOTIFY | APPLE PODCASTS

VAN/MET Liesbet Swings & Willemijn Zevenhuijzen en in aflevering 1 bijdragen van Elko Blijweert, Elias De Bruyne, Gerard Herman, Lee Royers en Dennis Tyfus en iedereen die wat inspreekt op het antwoordapparaat