Dit is de vacature van theater artemis (theatertechnicus, zzp)

Theater Artemis -

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Niets ligt meer vast. Alles ligt open. Wij hebben alleen elkaar. Help! Wat nu? Artemis biedt de kracht om de wereld op zijn kop te zetten. We maken voorstellingen en kunstprojecten voor alle kinderen die naar school gaan en alle andere mensen die dan nog over blijven. Ondanks het feit dat we vaak maar met moeite aan het woord komen, proberen we toch les te geven. Midden in de chaos onderwijzen we een bijzonder vak: lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek.

Voor onze nieuwe productie “De grote ik heb hier geen zin in show 4+” zijn we op zoek naar een:

Theatertechnicus met ervaring in geluidstechniek (ZZP)


Wat de klus inhoudt:

Samen met de andere technicus reis je naar en van de theaters en bouwt en draait de voorstelling gezamenlijk. We spelen naast vrije voorstellingen ook veel schoolvoorstellingen. Hierdoor hebben we zeer wisselde aanvangstijden en spelen soms meerdere voorstellingen op 1 dag en/of meerdere dagen achter elkaar in hetzelfde theater. De voorstelling speelt in reguliere theaterzalen. Vanuit een concept/idee werken alle disciplines gezamenlijk naar de première toe. De uiteindelijk verdeling van taken tussen de twee technici wordt tijdens het maakproces afgestemd. We zoeken dus iemand met voldoende ervaring op geluidsgebied, maar je hebt zeker ook de bereidheid allround ingezet te worden.

Periode:

Montage vanaf 11 oktober, tour vanaf 17 oktober t/m 9 januari 2022 (4 a 5 dagen in de week). In de repetitieperiode voorafgaand aan de montage plannen we in overleg dagen om de repetities te ondersteunen.

Wat we bieden:

  • Een dynamische werkplek met ruimte voor eigen inbreng
  • Reis- en verblijfkosten worden vergoed (sejour), en in geval van overnachting goed hotel.
  • Marktconforme vergoeding in overleg gerelateerd aan de CAO Toneel & Dans

Wat we vragen:

  • Ruime ervaring op geluidsgebied.
  • Collegiale houding: de taken rond op- en afbouw worden efficiënt verdeeld. Dus ook een rol in de bouw van het decor.
  • Bereidheid om vroeg op te staan
  • C-rijbewijs is een pre

Vragen?

Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Klaas Tops: klaas@artemis.nl of telefonisch: 06-51172781.

Reacties graag voor 25 juni naar: vacature@artemis.nl