Theater Artemis -
Theater Artemis -

ZILVEREN KREKEL VOOR (…..) EEN VOORSTELLING DIE SCHIJT HEEFT AAN ZIJN EIGEN VAGE TITEL

De VSCD-Jeugdtheaterjury heeft 1 juli de Zilveren Krekels bekendgemaakt: drie voorstellingen winnen de prijs in de categorie ‘beste jeugdtheaterproductie’. (…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel is één van deze producties. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 11 september op het Gala van het Nederlands Theater in Amsterdam.

Theater Artemis -

WIJ WAREN IN DUITSLAND

“Jetse Batelaan laat zien dat theater zonder verhaallijn mogelijk is – zolang je het verhaal van de teloorgang van het verhaal maar vertel”Nachtkritik.de

Jetse Batelaan heeft 19 juni 2021 de gerenommeerde ITI-prijs ontvangen van het Internationaal Theater Instituut in Duitsland. En Die geschichte von der geschichte beleefde datzelfde weekend haar Duitse première in het Schauspielhaus in Düsseldorf Lees meer

Theater Artemis -

Driedaagse

Drie Driedaagses’ draaien nog op volle toeren op verschillende Brabantse basisscholen. Zo maakten ze kennis met de Nog Niet Ontdekte Diersoort (N.N.O.D.) en met Klusbedrijf Smorenberg. Maar ook Professor Christopher, wetenschapper verbonden aan het Ministerie van Stoffologie, is sinds de meivakantie tot en met volgende week op scholen in Asten en Someren het stof aan een grondig onderzoek aan het onderwerpen en komt daarbij heeeel bijzondere dingen tegen.

Theater Artemis -

RADIO SIMETRA IN JOUW VAKANTIE

In de vers gelanceerde derde aflevering horen we hoe het verder gaat tussen de Mensenkenner en Bianca, wordt de winnaar van de muziekquiz bekend gemaakt en is er een lied over een populaire game. Verder leeft Bianca zich uit op het haar van Petra, is de snoeppot en koekjestrommel weer goed gevuld door Dorrie. En komen Petra en Bianca in een lastige situatie terecht… Luister deze én de eerste en tweede aflevering hier!

Theater Artemis -

VOLLE BAK ARTEMIS OP THEATERFESTIVAL BOULEVARD

We staan te trappelen om weer LIVE te gaan en lekker te mogen ‘festivallen’ met allerlei nieuws! Twee kunstprojecten van Liesbet Swings Zelfloket en ZOMER, de productie Wat als dit alles is? van PLAN-maker Elias De Bruyne én een Artemis-kraam waar je jouw oude favoriete t-shirtje een fashionboost kunt laten geven!

Theater Artemis -

PRIEMGEVAL IS TERUG!

Afstudeerklas 2005 van de Toneelacademie Maastricht sprak destijds de wens uit Priemgeval te blijven spelen ‘tot we tachtig zijn!’. Want hoe wonderlijk zou het zijn om een voorstelling die gaat over het verstrijken van de tijd te laten meegroeien met de levens van zij die ‘m spelen. Die wens leeft nu nog steeds. Meer nog, de acteurs maken in 2021 een officiële afspraak met elkaar: vanaf nu hernemen we Priemgeval om de vijf jaar. Om de lofzang op het kind zijn, het ouder worden, op vriendschap, leven èn sterven, met het publiek te blijven delen. Woe 25 t/m vr 27 augustus in Theater Bellevue in Amsterdam. Meer speelbeurten volgen, dus blijf op de hoogte door de agenda op artemis.nl in de gaten te houden.

Theater Artemis -

NEDERLANDSE PREMIÈRE VAN HET EIND VAN HET BEGIN VAN HET EINDE IN TILBURG

Afgelopen najaar gingen we in hetpaleis in Antwerpen in première met deze knaller en speelden er een week. Daarna wilden we Nederland veroveren maar mejuffrouw C. Orona stak daar een venijnig stokje voor. Wij zijn dan ook verheugd (tromgeroffel) om te melden dat donderdag 2 september om 19u30 het startschot wordt gegeven voor een spiksplinternieuwe tournee door Nederland en België

Fijne zomer en tot in augustus!
Theater Artemis -