DIT IS EEN VACATURE VAN THEATER ARTEMIS – (1E) PRODUCTIELEIDER (M/V/X)

Theater Artemis -

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Met een klein en zeer betrokken team werkt Theater Artemis aan een opwindende reeks eigenzinnige voorstellingen en kunstprojecten in theaters, op festivals en scholen.

Profiel

Theater Artemis zoekt een ervaren en gedreven productieleider om ons team uiterlijk vanaf augustus 2024 te versterken. Ben jij een organisatietalent die het schijnbaar onmogelijke mogelijk maakt, zonder de realiteit van de werkpraktijk en budgetten uit het oog te verliezen?

Als productieleider werk je nauw samen met collega’s van de afdeling productie en techniek. Jouw belangrijkste taak is het aansturen van productieprocessen, waarbij je de wensen van het artistieke team vertaalt naar concrete productieactiviteiten en -benodigdheden. Het opstellen en bijsturen van begrotingen in overleg met de zakelijk leider behoren ook tot jouw taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van productionele werkzaamheden, waarbij je problemen tijdig signaleert en effectief oplost.

Jaarlijks produceren we meerdere reizende theatervoorstellingen en kunstprojecten. Ons werkgebied is de Provincie Noord-Brabant, de rest van Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo zijn er komend jaar meerdere voorstellingen op tour in Nederland en België, maar spelen we onder andere ook in Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Jouw profiel:
  • Relevante opleiding op minimaal hbo-niveau (of vergelijkbare ervaring)
  • Aantoonbare ervaring in het produceren van grootschalige (culturele) activiteiten
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit in werktijden en bereidheid om te reizen

Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht gender, beperking, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige rol in een dynamische, avontuurlijke en informele omgeving. Een bureau met het beste uitzicht op de kantoorvloer van Theater Artemis en een gepersonifieerde Artemis-mok en T-shirt. Spannende projecten met en voor het onderwijs en diverse (internationale) (co)producties voor zowel de vlakke vloer als de grote zaal. Een fijn team en een inspirerende werkomgeving.

Het gaat om een functie met een omvang van tenminste 0,8 fte. De gewenste start is in de maand augustus (eerdere startdatum is mogelijk). Wat betreft salaris volgen we de inschaling van de CAO Toneel en Dans. In eerste instantie gaat het om een dienstverband voor bepaalde tijd tot eind juli 2025 met de mogelijkheid tot verlenging.

Verloop van het proces

Interesse in de functie? Stuur voor 4 maart je motivatiebrief (inclusief CV) naar vacature@artemis.nl. Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek zal dat plaatsvinden in de week van 11 maart (1e ronde 11 maart | 2e ronde 14 maart). Voor vragen n.a.v. deze vacature kun je mailen met patrick@artemis.nl. Voor meer informatie over ons gezelschap, zie: www.artemis.nl