DIT IS EEN VACATURE VAN THEATER ARTEMIS - HOOFD EDUCATIE (M/V/X)

Theater Artemis - Driedaagse voorstelling van theater artemis -willemijn zevenhuijzen dag 3 - foto henk claassen

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. (Zie www.artemis.nl).  

Met een klein en zeer betrokken team werkt Theater Artemis aan een opwindende reeks eigenzinnige voorstellingen en kunstprojecten, in het theater en op school.  

Profiel
Wij zijn op zoek naar een bevlogen hoofd educatie voor onze afdeling educatie. In samenspraak met het artistieke team en de medewerker educatie ben je verantwoordelijk voor onze activiteiten op- en/of voor scholen. De persoon die wij hopen te vinden heeft een natuurlijke affiniteit met onze artistieke missie, maar is tegelijkertijd ook in staat om die te vertalen naar het onderwijs. We zoeken iemand die vanuit dit perspectief kan reflecteren op de plannen van het artistieke team. Je hebt een goed oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en ziet de kansen wanneer die zich voordoen en denkt mee met de koers van ons gezelschap. Je bent in staat om zelfstandig een subsidieaanvraag te schrijven en te verantwoorden. Je kan werken met een jaarbudget en bent niet vies van acquisitie voor ontregelende activiteiten. Ons nieuwe hoofd educatie is iemand met leidinggevende ervaring (of ambitie) die goed kan communiceren en samenwerken met andere afdelingen, regionale en landelijke netwerken en het onderwijs. Tegelijkertijd ben je het plezier van het directe contact met leerlingen en het praktische werk op de vloer niet verloren. Wij hopen energie te krijgen van jouw frisse blik, creativiteit, openheid en scherpe verstand. 

Wij verwachten 

  • Relevante opleiding op hbo-niveau (of vergelijkbare ervaring)  
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de culturele sector of in het onderwijs 
  • Een rijbewijs is handig bij werkzaamheden in de dorpen van Noord-Brabant 

Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht gender, beperking, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. 

Wij bieden
Avontuur. Afwisseling. Een bureau met het beste uitzicht over de kantoorvloer van Theater Artemis en het grootste prikbord. Spannende projecten met en voor het onderwijs. Een fijn team en een inspirerende werkomgeving. Je maakt onderdeel uit van het kernteam van Theater Artemis en denkt mee in de ontwikkeling van het nieuwe kunstenplan. 

Het gaat om een functie met een omvang van tenminste 0,8 fte. Wat betreft salaris volgen we de inschaling van de CAO Toneel en Dans. In eerste instantie gaat het om een dienstverband voor bepaalde tijd tot eind juli 2024 met de mogelijkheid tot verlenging. 

Verloop van het proces
Interesse in de functie? Stuur voor 8 mei je motivatiebrief (inclusief CV) naar vacature@artemis.nl. Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek zal dat plaatsvinden in de week van 15 of 22 mei. Voor vragen n.a.v. deze vacature kun je mailen met patrick@artemis.nl . Voor meer informatie over ons gezelschap, zie: www.artemis.nl