DIT IS EEN VACATURE VAN THEATER ARTEMIS: Productiemedewerker (m/v/x)

Theater Artemis - Het eind van het begin van het einde - liggend 4 - kurt van der elst lr
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Niets ligt meer vast. Alles ligt open. Wij hebben alleen elkaar. Help! Wat nu? Artemis biedt de kracht om de wereld op zijn kop te zetten. We maken voorstellingen en kunstprojecten voor alle kinderen die naar school gaan en alle andere mensen die dan nog over blijven. Ondanks het feit dat we vaak maar met moeite aan het woord komen, proberen we toch les te geven. Midden in de chaos onderwijzen we een bijzonder vak: lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek.

Omdat de huidige medewerker ons gaat verlaten zijn we op zoek naar een:

Productiemedewerker (m/v/x)

Wat het werk inhoudt:

Jaarlijks produceren we meerdere reizende theatervoorstellingen en kunstprojecten die op festivals en scholen spelen. Daarnaast houden we producties langere tijd op de rol, zodat we deze op korte termijn kunnen terughalen en bijvoorbeeld op een festival presenteren. Ons werkgebied is Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo zijn er komend jaar meerdere voorstellingen op tour in Nederland en België, maar spelen we onder andere ook in Duitsland, Noord-Ierland, Engeland en Zwitserland.

Je gaat een rol spelen in het faciliteren van onze activiteiten in binnen- en buitenland: hoe komen de mensen daar, waar verblijven ze enzovoort. Ook het zelfstandig produceren van diverse kleinere voorstellingen/kunstprojecten behoort tot je takenpakket. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt kijken we samen hoe we de projecten verdelen. Je bent een spil in de organisatie en vindt het leuk om met mensen met verschillende achtergronden om te gaan.

Periode en omvang:

Vanaf maart 2023 of eerder indien mogelijk, voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Het betreft een functie voor 0,6FTE (3 dagen in de week)


Wat we vragen:

Relevante opleiding op MBO/HBO niveau of gelijkwaardig behaald door ervaring
Zeer nauwkeurig en communicatief sterk
In het bezit van een rijbewijs

Wat we bieden:
Een dynamische werkplek met ruimte voor eigen inbreng
De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
De baan is ingedeeld in schaal V van de CAO Toneel & Dans

 

Vragen?

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Klaas Tops,coördinator productie & techniek: klaas@artemis.nl / 06-51172781

Reacties graag voor maandag 9 januari aanstaande naar: vacature@artemis.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 16 januari 2023.