DIT IS EEN VACATURE VAN THEATER ARTEMIS (productiemedewerker, tijdelijk)

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Niets ligt meer vast. Alles ligt open. Wij hebben alleen elkaar. Help! Wat nu? Artemis biedt de kracht om de wereld op zijn kop te zetten. We maken voorstellingen en kunstprojecten voor alle kinderen die naar school gaan en alle andere mensen die dan nog over blijven. Ondanks het feit dat we vaak maar met moeite aan het woord komen, proberen we toch les te geven. Midden in de chaos onderwijzen we een bijzonder vak: lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek.

Voor onze nieuwe productie “Happy Clappy” zijn we op zoek naar een:

Productiemedewerker met technisch inzicht

Wat de klus inhoudt:

Happy Clappy is een rondreizend schooltje gerund door clowns. Zij geven les in het allermoeilijkste: het leven zelf. De clowns ontfermen zich over hun leerlingen die ze warm welkom heten. In de les nemen zij hun leerlingen mee naar de zompige binnenkant van hun ziel. Ze hebben een missie: deze jongeren gelukkig maken door ze hun eigen ongeluk te laten omarmen. De voorstelling speelt vaak meerdere keren per dag als onderdeel van het lesrooster op een middelbare school. Je taken bestaan uit het rijden van het decor, onderhouden van contact met de school, zorgen dat alles organisatorisch goed verloopt en ondersteuning van de acteurs bij op- en afbouw en het mede preppen tussen de verschillende voorstellingen door. Er worden bijvoorbeeld kartonnen bordjes en knutselspullen uitgedeeld. De acteurs bedienen zelf de techniek, maar het is handig als je ook weet hoe je deze opbouwt en checkt. Voorafgaand aan de voorstellingen gaan we nog repeteren, en je krijgt een uitgebreide uitleg van de materialen. Eventueel kan dit ook als duo-functie gedaan worden.

Periode:

Donderdag 20 januari voorbereiding/vrijdag 21 januari repetitie. Vanaf maandag 24 januari 2022 t/m eind februari/begin maart (4 a 5 dagen in de week). We spelen series op middelbare scholen in Nederland, België, en Duitsland (Frankfurt).

Wat we bieden:

· Een dynamische werkplek met ruimte voor eigen inbreng

· Verblijfkosten worden vergoed (sejour), en in geval van overnachting goed hotel.

· Marktconforme vergoeding in overleg gerelateerd aan de CAO Toneel & Dans

Wat we vragen:

· Ervaring met schoolprojecten is een pré

· Rijbewijs B en bereidheid een klein bakwagentje te rijden

· Geen last van coulrofobie

Vragen? Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Zarah Ruwhof: productie@artemis.nl

Reacties graag voor maandag 6 december naar: vacature@artemis.nl