DIT IS EEN VACATURE VAN THEATER ARTEMIS

13 April 2018

Theater Artemis zoekt per augustus 2018: een TALENTVOLLE MARKETEER met een eigenzinnige blik op publiekswerving

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring.

 

Met een klein en zeer betrokken team werkt theater Artemis onder artistieke leiding van regisseur Jetse Batelaan aan een opwindende reeks eigenzinnig voorstellingen.

 

Profiel
Wij zijn op zoek naar versterking op het gebied van publiekswerving (pr & marketing). Er is in onze huidige organisatie al veel specifieke kennis en kunde op het gebied van publieksbenadering en publieksbereik en toch – of juist daardoor – zijn we ons ook bewust van de eigen blinde vlekken: wat zien we (nog) niet, wat kunnen we extra doen, waar zit nieuw publiek, hoe ‘praat’ je daar mee? We willen met jou, nieuwe kennis en nieuwe energie opnemen in ons team. Onze ervaring leert dat eenmaal in de zaal vrijwel iedere toeschouwer meegaat in ons avontuur. Dat sterkt onze ambitie om steeds opnieuw en verder te blijven zoeken naar nieuwe bezoekers, zodat uiteindelijk ook de laatste stoel gevuld is.

 

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid waarbij het bloed sneller gaat stromen van deze ambitie. Het is aan de ene kant veel, pittig en ordinair dagelijks handwerk terwijl tegelijkertijd visie, overzicht, processturing en experimenteerdrift óók essentieel is in de functie.

 

Wij verwachten

  • Relevante opleiding op HBO/WO niveau
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare ervaring met Marketing
  • Aantoonbare ervaring met Social Media

 

Verder vind je zowel het werk als de mentaliteit van Theater Artemis inspirerend. We hopen energie te krijgen van jouw heldere manier van communiceren, jouw frisse blik en scherpe verstand. En we hopen op nieuwe vaardigheden in het bereiken van nieuwe publieksgroepen, vooral ook cultureel diverse. Je bent ook niet bang om te onderhandelen en om initiatief te nemen om zodoende de best mogelijke ‘deal’ voor elkaar te krijgen.

 

Wij bieden

Avontuur. Werk. Afwisseling. Een fijn team.

 

Samen met een senior pr & marketingmedewerker neem je de verantwoordelijkheid op je wat betreft het benaderen én het effectief bereiken van (nieuw) publiek voor de voorstellingen van Theater Artemis.

 

Het betreft een functie met een omvang van 0,6/0,8 fte. Wat betreft salaris volgen we de inschaling van de CAO Nederlands Toneel. In eerste instantie betreft het een tijdelijk dienstverband tot eind 2018, met de mogelijkheid tot verlenging en uiteindelijk, wanneer het samenwerken over en weer bevalt, een vast contract.

Koppeling gekopieerd

Verloop van het proces

Interesse in de functie? Stuur voor 2 mei 2018 je motivatiebrief (inclusief CV) naar vacature@artemis.nl

 

Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek zal dat plaatsvinden in de week van 14 mei. Voor vragen n.a.v. deze vacature kun je mailen met info@artemis.nl. Meer informatie over ons gezelschap vind je hier.