Theater Artemis -

We kijken terug op een heel vreemd jaar. Maar wat een geluk dat we toch nog zoveel moois hebben mogen opvoeren. Zoals Het dier, het dier en het beestje (deel van de tournee), Happyclappy en Social Disdancing op Theaterfestival Boulevard. En op scholen De Driedaagse en de Actiegroep. En zelfs onze grote zaal productie samen met HZT en hetpaleis, mocht in première gaan in België en heeft een reeks gespeeld in Antwerpen voor nog zo’n 3000(!) bezoekers.

“Batelaan is erin geslaagd om tijdens de Coronacrisis een grootschalige productie te realiseren die ook nog eens urgent reflecteert op de periode waarin er maandaglang geen theater was.” ***** De Standaard

“Dit alles gebundeld in een waanzinnige theaterervaring; Batelaan overtreft zichzelf in ambitie en radicaliteit. En in verbeelding, natuurlijk” ***** De Morgen

Maar we willen meer spelen en we missen jullie! We verheugden ons op een weerzien in het theater deze Kerstvakantie met Het dier, het dier en het beestje. Helaas mocht dat wederom niet zo zijn. Daarom hebben we een uitgebreid ONLINE KERSTPAKKET voor je samengesteld, met de mooiste troostprijzen, voor onder de kerstboom of met een dekentje op de bank.

Theater Artemis -

HET DIER, HET DIER EN HET BEESTJE ONDER DE KERSTBOOM

Met hangende pootjes moesten onze dieren wederom afdruipen. Ze hadden zó’n zin in de uitverkochte shows in Theater Rotterdam en Frascati. Daarom staken zij de koppen bij elkaar en besloten de mooiste scènes uit hun show online met je te delen! Dat haalt het natuurlijk lang niet bij LIVE geknor, geblaf en gegrom maar nu kun je vanuit de luie stoel thuis misschien toch een beetje (voor)genieten van deze gezongen fabel!

Volg hier de online serie van Het dier, het dier en het beestje!
-> www.artemis.nl/hetdier

Theater Artemis -

THEATER ARTEMIS IN JE OREN

Radio simetrA wordt de radiofonische speeltuin van de Artemis community. Hier krijg je Artemis eerder te horen dan te zien. Bel 073 – 23 40 409 en lever zelf je bijdrage aan Radio simetrA. Stel een vraag aan Nina, of doe mee aan onze spannende muziekquiz en win Theater Artemis sportsokken.

Vanaf 1 januari 2021 gaat de lijn open. Houd onze socials in de gaten.

Theater Artemis -

30 jaar Artemis Roadmovie
Zaterdag 12 december was de laatste verjaardagsdag van ons 30 jarig jubileum. We wilden dit jaar graag positief afsluiten en vroegen daarom onze Happyclappy-clowns Franky en Pranky om het land in te trekken met een stapel ‘dank je wel-taarten’. Er zijn door de jaren heen zo veel plekken vernoemd naar Theater Artemis: van yogastudio’s tot cafetaria’s, van straten tot verloskundige praktijken. Dat mocht wel eens gevierd worden vonden wij. Jeeeetje!! >> https://youtu.be/wUaqWaTupkk

30 jaar Artemis fotoserie
Ellen Wittkampf, student fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heeft een prachtige fotoserie gemaakt waarin ze 30 jaar Artemis-geschiedenis heeft gevangen in elf stillevens. Het tijdelijke karakter van theater is het uitgangspunt geweest voor deze serie. De geschiedenis van Artemis is (letterlijk) een constructie geworden. Ze heeft daarbij gekozen om een aantal personages uit de 30 jarige geschiedenis opnieuw tot leven te wekken en dook daarvoor in ons kostuumarchief.
-> artemis.nl/fotoserie

Theater Artemis -

LANCERING PODIUMKIDS THUIS

Samen met 25 andere producenten van jeugdpodiumkunsten hebben we de handen ineen geslagen en presenteren met trots het online platform Podiumkids Thuis, waar het aanbod van digitale registraties is gebundeld. Vanaf vrijdag 18 december 2020 kunnen families met kinderen vanaf 3 jaar on demand thuis 22 voorstellingen bekijken. Ook De man die alles weet 4+ en Oorlog 6+ zijn te zien op Podiumkids.nl/thuis.

Theater Artemis -