Dit was de tournee van Diarree is mijn lievelingskleur

Dat was ‘m dan!

Zaterdag 3 februari trapten we af in de Verkadefabriek met de tournee van Diarree is mijn lievelingskleur 8+. Afgelopen paaszondag sloten we de tournee daar ook weer af.  We speelden in de tussenliggende maanden in Nederland en België, voor vele schoolklassen en voor goedgevulde zalen met liefhebbers van absurdistisch jeugdtheater en vrijetijd-avonturiers. Lachsalvo’s, een hoop kreten zoals: ieuuuwwww, gatver! en Is dat echte poep?! volgden. Sommige kinderen zaten op het puntje van hun stoel te zwaaien in de hoop op auditie te mogen, anderen zakten verder onderuit en maakten zich onzichtbaar. Maar ‘de mevrouw van het theater’ had een onverbiddelijke neus voor talent…

“Wie van anarchie houdt, valt met zijn neus in de boter” – de Volkskrant ★★★★

“Diarree is mijn lievelingskleur leert dat jíj bepaalt wat mooi is” – NRC ★★★★

“Backstage wordt frontstage en het publiek doet mee: dat zagen we al eerder bij producties van Theater Artemis en Julian Hetzel. Maar wat als onze lichamelijke backstage een hoofdrol krijgt?”
– De Standaard ★★★★

“Subversieve shit: Studio Julian Hetzel en Theater Artemis maken revolutionaire jeugdvoorstelling – De Morgen ★★★★☆

Nog een kleine maar belangrijke note: Diarree is mijn lievelingskleur dingt mee naar de Podiumkids Publieksprijs. De kinderjury bezoekt, beoordeelt en schrijft over alle 13 kans hebbende voorstellingen. Maar het publiek, jij dus, kiest welke productie doorgaat naar de finale. Dus ben geen partypooper en STEM Diarree is mijn lievelingskleur naar de finale van de Podiumkids Publieksprijs!

…en vergeet niet: wie zijn eigen weg gaat kan door niemand worden ingehaald.