Een leuk avondje uit in Carré

Wat een feest! Een leuk avondje uit speelt (eenmalig) in Koninklijk Theater Carré tijdens het Nederlands Theater Festival in Amsterdam. Deze daverende familiemusical blaast alle grote musicals weg. Een cocktail van hormonen en emoties, te zien op vrijdag 13 september om 19u30, voor iedereen vanaf 8 jaar. En vandaag, maandag 10 juni, gaat de voorstelling exclusief eerder in verkoop. Dus wil je verzekerd zijn van een mooi plekje? Bestel dan hier je ticket(s).

Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan afhangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Liefde, blijdschap, verdriet, angst, schaamte en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer.

Uit het juryrapport (Zilveren Krekel 2023):“Een leuk avondje uit is eigenlijk drie voorstellingen in één, in de omgekeerde wereld die regisseur Jetse Batelaan ons telkens weer voorschotelt: een glitterend ensemble met een geoliede show op fluistertoon, een backstage crew met een bijna slapstickachtige uitgeblustheid en de onderdrukte gevoelens, die angstvallig en met veel spektakel uit de zaal worden geweerd. Uiteindelijk vloeien de wereld vóór en achter de schermen samen in een prachtige apotheose die niemandonberoerd laat.”

Maandag 1 juli start de rest van de kaartverkoop voor het Nederlands Theaterfestival dat plaatsvindt van 5 t/m 15 september in Amsterdam.