FOLLOW UP THEATER ARTEMIS IN 2020

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober jl.  berichtten we over het annuleren van onze voorstellingen en kunstprojecten in de periode van woensdag 14 oktober tot en met dinsdag 27 oktober. Ondertussen is duidelijk geworden dat de tournee van Het eind van het begin van het einde in 2020 niet meer kan gaan spelen. We hopen in ieder geval in maart 2021 verder te gaan met het tweede deel van de tournee dat al gepland stond. We spelen dan in Breda, Arnhem, Eindhoven, Haarlem, Zwolle en Utrecht. Met alle uitgevallen theaters zijn we op zoek naar nieuwe data in het voorjaar en het najaar van 2021.

In november gaat Artemis nog volle kracht vooruit op basisscholen: De Driedaagse van Willemijn Zevenhuijzen, een gloednieuwe Driedaagse van Dennis Tiecken en de Actiegroep van Theater Artemis wordt een aantal keer opgetuigd.

In de kerstvakantie staat er een inhaal-speelreeks gepland voor Het dier, het dier en het beestje in Frascati Amsterdam en in Theater Rotterdam. We duimen onze duimen stuk dat we mogen gaan spelen.

En in de tussentijd: wandel, bak taarten, zing onder douche en ben lief voor jezelf en de ander!

Theater Artemis