GEZOCHT! Kinderen die mee willen doen aan een nieuwe voorstelling van Theater Artemis op Theaterfestival Boulevard 2023

Jeugdtheatergezelschap Theater Artemis speelt al jaren voorstellingen en festivalhappenings op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Zo ook komende zomer. Dan speelt Artemisia All Inclusive 8+ in regie van Liesbet Swings van dinsdag 8 t/m zondag 13 augustus, elke dag om 16u en 20u, op locatie in het pand van Theater Artemis aan de Predikheerenpoort.

Wat gaan we doen?

Het hele gebouw van Theater Artemis wordt omgebouwd tot cruiseschip mèt kapitein en crew. Als je meespeelt wordt je een echt lid van de bemanning van de Artemisia. Je helpt de kapitein en de rest van de crew om de passagiers te ontvangen en je speelt mee in korte toneelstukjes. Je komt in een toffe bende terecht, leert hoe het is om mee te spelen in een professionele voorstelling en je wordt goed opgevangen door onze kinderbegeleider. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Ben je tussen de 8 en de 12 jaar oud en ben je 5 losse dagen beschikbaar in de periode van 2 t/m 13 aug? Stuur een mailtje naar educatie@artemis.nl en laat van je horen! Mocht je pas in het weekend van 5 augustus terug zijn van vakantie, dan ben je ook nog van harte welkom bij Artemisia All Inclusive.