Meespelen en zingen in Reuzen op Oerol of Theaterfestival Boulevard?

07 Mei 2015

Regisseur Jetse Batelaan zoekt jongens en meisjes (10-14 jaar) voor een zevenkoppig kinderensemble in de grote locatievoorstelling van Artemis en Ro Theater

Je speelt dan samen met Gijs Naber, Raymond Thiry en Anneke Sluiters voor wel 600 mensen in de openlucht. Wel spannend dus, maar ook een fantastische uitdaging!

 

REUZEN is een voorstelling over de angst van alle vaders en moeders om hun kinderen te verliezen. De vaders en moeders in de voorstelling zijn drie meter groot. Reuzen, maar dan in hele normale kleren. Gewoon, zoals vaders en moeders er uit zien, alleen te groot en onhandig om voor hun kinderen te kunnen zorgen.

De reuzen raken op verschillende manieren allemaal hun kinderen kwijt. Dat is precies waar alle vaders en moeders in het publiek bang voor zijn. Het kinderkoor stelt deze volwassenen gerust met hun lied: “Alles komt wel goed”. Een beetje de omgekeerde wereld dus. Kinderen die hun ouders troosten. Het is niet nodig om zo bang te zijn.

 

We doen alsof de voorstelling helemaal in handen is van de kinderen. Zij regelen alles binnen de voorstelling. De kinderen maken beelden, vertellen aan het publiek bij welk tafereel we zijn aangekomen, ze zingen een lied en duiken soms plotseling op.

 

 

We zoeken meisjes en jongens van 10 t/m 14 jaar die

  • het leuk vinden om te zingen
  • het spannend vinden om mee te spelen op populairste Nederlandse zomerfestivals

 

OEROL

Woont op Terschelling.
Is beschikbaar in de periode van 1-20 juni voor de repetities (na schooltijd) en een aantal late avondvoorstellingen van 12 t/m 20 juni.
Auditie: Terschelling, woensdag 27 mei tussen 14.00 en 17.00 uur (aanmelden kan tot 20 mei)

 

THEATERFESTIVAL BOULEVARD

Woont in Den Bosch of omstreken.
Is beschikbaar in de periode van 3 tot 12 augustus.
Auditie: Den Bosch, woensdag 24 juni tussen 14.00 en 17.00 uur (aanmelden kan tot 17 juni)

Koppeling gekopieerd

Is dit wat voor jou? Heb je nog vragen?

Mail dan onderstaande gegevens naar elke_schouten@live.nl en meld je aan voor een van de twee audities. Aanvangstijd en locatie zullen we na je aanmelding doorgeven.