Meespelen en zingen in Hallo Dampkring op Theaterfestival Boulevard?

14 April 2017

Artemis en Theaterfestival Boulevard zoeken nog 4 kinderen ( 8 en 12 jaar) die graag zingen en meespelen in onze nieuwe voorstelling!

Hallo dampkring is een gezongen gesprek tussen een dapper kinderkoortje en het publiek over de opwarming van de aarde. Ben jij één van die 5 dappere kinderen en heb je zin om mee te spelen en te zingen in een deze voorstelling die wij gaan maken voor Theaterfestival Boulevard? Kom dan meedoen aan onze korte, vriendelijke auditie!

 

 

Wanneer is de auditie? Donderdag 11 mei om half 5 bij Theater Artemis in Den Bosch, Predikheerenpoort 50.

 

Wat gaan we doen op de auditie? We zingen een liedje, wij brengen een liedje voor jou mee om te zingen en je zingt zelf ook een liedje dat je erg graag zingt.

 

Repetities? Als je door bent dan gaan we repeteren vanaf 19 juni 2 uur in de week tot en met 7 juli. Daarna repeteren we dagelijks vanaf 31 juli tot de eerste voorstelling.

 

Wanneer zijn de voorstellingen? We spelen de voorstelling Hallo dampkring 4 keer op Theaterfestival Boulevard in de periode van 7, 8, 11 en 12 augustus. Meer informatie over repetitietijden en speeltijden volgt later.

 

Lijkt dit je leuk? Ben je tussen de 8 en 12 jaar en ben je in de repetitie- en speelperiode beschikbaar? Stuur dan een mailtje om je aan te melden naar educatie@artemis.nl