Meespelen en zingen in de voorstelling Reuzen?

20 Maart 2015

op Theaterfestival Boulevard, 6 tot 16 augustus 2015

Regisseur Jetse Batelaan is op zoek naar een één of twee meisjes in de leeftijd van 10/11 jaar (liefst uit de regio Den Bosch) die afwisselend mee willen spelen in de grote locatieproductie Reuzen van Theater Artemis en Ro Theater. Samen met drie andere acteurs (Gijs Naber, Anneke Sluiters en Raymond Thiry), speel je 4 keer op de Boulevard voor 600 mensen. Wel spannend dus, maar ook een fantastische uitdaging.

 

Reuzen is een voorstelling over de angst van vaders en moeders om hun kinderen te verliezen. Een angst die in alle vaders en moeders zit. De vaders en moeders in de voorstelling zijn drie meter groot. Reuzen, maar dan in hele normale kleren. Gewoon zoals vaders en moeders er uit zien. Ze zijn alleen te groot en onhandig om op een goede manier voor hun kinderen te kunnen zorgen. Eén van de vaders in de voorstelling woont alleen in een grot met zijn dochter van 10/11 jaar oud. Het is een gehandicapte reus en zit in een rolstoel die door zijn dochter wordt voortgeduwd. Om onbekende reden is hij heel vaak verdrietig. Ze komen in contact met de hulp organisatie ‘Wij Helpen Kinderen’. Die uiteindelijk besluiten dat het beter is dat het meisje ergens anders gaat wonen. Naar dat meisje zijn we dus op zoek en misschien ben jij dat wel.

 

Je speelt mee in meerdere scènes en krijgt ook een aantal teksten. Alle teksten in de voorstelling lijken toevallig te rijmen. Dat is ook handig als je ze uit je hoofd moet leren. Later in de voorstelling is er ook een lied wat je samen met 5 andere jongens en meisjes zingt.

 

Lijkt je dit wat?
Lijkt toneel spelen je wel leuk, maar heb je er misschien nog helemaal niet zo veel mee gedaan?
Zing je graag?

 

Mail dan naar info@artemis.nl