Theater Artemis - Nieuwsbrief
Theater Artemis - Dans is lekker ritmisch bewegen op muziek, jetse batelaan

TWEE PREMIÈRES VAN DANS IS LEKKER RITMISCH BEWEGEN OP MUZIEK

24 maart reisden we met een club Artemismedewerkers af naar Frankfurt om daar de Duitse première van Tanz ist tolle rhytmische Bewegung zu Muzik mee te maken. Wat een feest en wat een heerlijke feestje in het zonnetje na, met onze lieve co-producenten. Es war super toll in Frankfurt!

Op 1 april mochten we het nog eens dunnetjes over doen met de Nederlandse première van Dans is lekker ritmisch bewegen op muziek in Theater De Krakeling in Amsterdam. Met als kers op de taart een heuse after-party in de foyer van De krakeling op de heerlijke deuntjes van DJ Marijn. Tanz!

Een voltreffer – Trouw
Het ultieme plezier van de dansvloer – theaterkrant.nl
Dit is geen jeugdtheater maar jeugdperfomance-art – de Volkskrant

Theater Artemis - 45942-68045d17629116fb

ARTEMIS IN DE MEIVAKANTIE

Morgen start de meivakantie en daarin is Artemis volop vertegenwoordigd in de theaters met onze twee tournees. Dus heb je nog geen plannen gemaakt, reserveer gauw kaartjes en kom kijken!

Anders is een hele normale Zweedse voornaam 6+
Zo 1 mei in De Schuur, Haarlem
Ma 2 en di 3 mei Frascati, Amsterdam
Vr 6 mei Musis & Stadstheater, Arnhem
Za 7 en zo 8 mei Verkadefabriek, ‘s-Hertogenbosch

Dans is lekker ritmsich bewegen op muziek 12+
vr 22 april Frascati, Amsterdam
za 23 april Frascati, Amsterdam
vr 29 en za 30 pril De Studio, Antwerpen
Vr 6 mei Verkadefabriek, ‘s-Hertogenbosch

Alle tourneedata vind je HIER

Theater Artemis - Liefdesprojectadam1-9903cf079e04513c

DE LIEFDE VIEREN IN AMSTERDAM

Bij het Liefdesproject van Theater De Krakeling en Theater Artemis waren de leerlingen van basisscholen De Zeeheld en De Bron in Amsterdam-West – zonder dat ze het van elkaar wisten – vanaf begin maart o..v. kunstenaars o.l.v. kunstenaars aan het werk en op zoek naar de liefde.

Na het verkennen van de identiteit van hun school, flirten en voorbereidingen hadden zij op woensdag 13 april de eerste date! In het Westerpark verklaarden ze elkaar de liefde in romantische outfits, met gepassioneerde liedjes en liefdevolle begroetingen. Het was een bijzondere ochtend in een tijd waarin iedereen wel een beetje liefde kan gebruiken!

Theater Artemis - Portret jetse batelaan kamerich & budwilowitz-3

INAUGURATIE JETSE BATELAAN AKADEMIE VAN KUNSTEN

Op 31 maart jl. installeerde de Akademie van Kunsten zes nieuwe leden. Tijdens de installatie kregen

Jetse Batelaan, Neske Beks, Jan Dibbets, Piet Gerbrandy, Babs Gons en Lavinia Meijer het podium om een statement te maken, afgewisseld met korte interviews door Micha Hamel.

De zes zijn vooraanstaande kunstenaars uit alle kunstdisciplines zoals de muziek, beeldende kunst, podiumkunsten en literatuur. Leden van de Akademie van Kunsten worden gekozen op grond van nominaties door personen en organisaties uit de wereld van kunst, cultuur en wetenschap.

VAKANTIETIPS

De zesde aflevering van Radio simetrA wordt 28 april de wereld in geslingerd. In deze aflevering krijgen Petra en Bianca slecht nieuws te verwerken en komen we alles te weten over de vakantieplannen van Dorrie en de toekomst van Theater Artemis. Luister ‘m op je favoriete podcast-app!

Ben jij die groep 8-docent die nog geen eindmusicalpakket heeft aangeschaft? Ons Musical ‘De Musical’-pakket is nog te koop! Mail naar erica@artemis.nl of kijk voor meer info op:  https://artemis.nl/scholen/musical-de-musical/

Theater Artemis - Titelnieuwsbrief-afsluiting-990000079e04513c