Nominaties en Zilveren Krekels voor Een leuk avondje uit en Nietes

Buiten vallen de mussen van het dak maar binnen regent het nominaties en Krekels. Na de selectie van Een leuk avondje uit 8+ voor het TheaterFestival in België werd de voorstelling ook genomineerd voor de VSCD Mime/Performance Prijs èn won vervolgens ook nog een Zilveren Krekel, net als Nietes 4+ van Kim Karssen en Hendrik Kegels. Dank VSCD Jeugdtheaterjury! En alsof bovenstaande nog niet genoeg is werd Nietes vandaag een tweede keer genomineerd, dit maal voor de BNG Bank Theaterprijs voor de beste voorstelling van seizoen 2022/2023. Wat een eer voor al het harde werk van afgelopen seizoen! Wij zijn alvast apetrots op casts, crews en alle medewerkers van Theater Artemis en die van de liefste coproducenten #hetpaleis #hetzuidelijktoneel #bronks!

De winnaar van de BNG Bank Theaterprijs wordt uitgereikt op de BNG Bank Theater Middag op vrijdag 8 september tijdens het Nederlands Theater Festival 2023 in Theater Bellevue te Amsterdam.

Zondag 17 sep 2023 worden de winnaars van de VSCD Mime/Performance Prijs en de Gouden Krekel bekend gemaakt, ook tijdens het Nederlandse Theater Festival 2023 in Amsterdam.