PERSBERICHT: DE MAN DIE ALLES WEET GAAT NAAR LONDEN!

01 Mei 2017

Na twee zeer succesvolle tournees gaat De man die alles weet eindelijk internationaal!

Deze kleutervoorstelling met encyclopedische pretentie was dé theaterhit van 2014. Na twee zeer succesvolle tournees gaat De man die alles weet eindelijk internationaal!

 

Publiek en media liepen weg met deze voorstelling. “Een zeldzaam originele kleutervoorstelling!”, concludeerde de Zilveren Krekeljury. In deze keynote speech voor kleuters probeert ‘deskundoloog’ René van ‘t Hof te balanceren op het dunne koord van het allesomvattende weten. Samen met zijn assistenten Tjebbe en Keimpe doet hij een poging de kinderen te vertellen over het ‘alles’. Kun je alles weten? De man die alles weet beweert van wel. Maar achter ieder antwoord schuilt alweer een nieuwe vraag.

 

Regie Jetse Batelaan Spel René van ’t Hof, Tjebbe Roelofs Live muziek Keimpe de Jong Decor Hester Jolink Licht Gé Wegman Kostuums Liesbet Swings

Koppeling gekopieerd

UNICORN THEATRE - 31 MEI T/M 4 JUNI 2017

Het Londense Unicorn Theatre is hét jeugdtheater in de United Kingdom. Het representeert de diversiteit en tolerantie van de stad. “Our doors are open to people from every corner of London”.

Meer informatie

Reserveren

 

 

 

Koppeling gekopieerd

ZA 20 MEI 15:00 TRY-OUT IN THEATER ARTEMIS

Voor vertrek naar Engeland spelen we een Engelstalige try-out in Den Bosch. Deze is gratis toegankelijk met Engelstalige kinderen (4+). Voor het bijwonen van deze try-out is reserveren noodzakelijk en mogelijk via info@artemis.nl.

Koppeling gekopieerd

PERSBERICHT

Jetse Batelaan regisseerde de voorstelling in 2014 bij Maas Theater en Dans in het begin van zijn artistiek leiderschap bij Theater Artemis. Artemis was toen coproducent. Sinds 2015 maakt de voorstelling deel uit van het Artemisrepertoire en is Maas Theater en Dans coproducent.