Podiumkids start online platform ‘Podiumkids Thuis’

Gebundeld aanbod van registraties van diverse landelijke jeugdgezelschappen

Samen met 25 andere producenten van jeugdpodiumkunsten slaan we de handen ineen en presenteren met trots het online platform Podiumkids Thuis, waar het aanbod van digitale registraties is gebundeld. Vanaf 18 december 2020 kunnen families met kinderen vanaf 3 jaar on demand thuis 22 voorstellingen bekijken. Ook DE MAN DIE ALLES WEET 4+ EN OORLOG 6+ zijn te zien op Podiumkids.nl/thuis.

Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 24 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Projectcoördinator Sonja Rinkel: “Met Podiumkids Thuis brengen we kwalitatief jeugdtheater nóg dichter bij mensen thuis en bereiken we juist in deze tijden meer mensen dan we in het theater zouden kunnen. Het feit dat zoveel jeugdgezelschappen bereid zijn hun aanbod te bundelen op één platform is uniek. We hopen ook nieuw publiek aan te spreken met dit digitale aanbod. Voor sommige mensen is de drempel naar

het theater misschien nog hoog, maar als ze thuis kunnen ervaren dat hun kinderen genieten van een voorstelling, staan ze straks misschien wel open voor de live-ervaring.”