Première van Elias De Bruyne op Oerol

Op vrijdag 10 juni aanstaande gaat de nieuwe voorstelling van Elias De Bruyne De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit in première op Oerol.

In het decor staat ongemakkelijk iemand van Guinness World Records te wachten of deze voorstelling daadwerkelijk de langste opkomst ooit heeft. Een acteur is nu al een aantal dagen aan het opkomen en kan elk moment aankomen. Wat hij gaat doen als hij er eindelijk is weet niemand. Misschien buigt hij wel? Of misschien houdt hij een monoloog waardoor het publiek in tranen uitbarst? De acteur weet niet zo goed wat te doen en probeert het publiek te troosten, tevergeefs want de toeschouwers blijven maar huilen. Er vallen zoveel tranen dat er een klein riviertje ontstaat. Het decor spoelt langzaam weg, de acteur en de Guinness World Records-man proberen nog houvast te zoeken. Helaas, ze verdwijnen langzaam in de rivier van tranen en spoelen terug naar waar ze opkwamen.
Het publiek stopt met huilen, applaudisseert en gaat weg.

Als maker, ondersteund door PLAN Brabant en onder de vleugels van Theater Artemis, maakte hij vorig jaar de lovende ontvangen voorstelling: Wat als dit alles is?

De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit is t/m 18 juni te zien op Oerol!
Daarna ook van 8 t/m 17 juli op Over het IJ Festival 2022 en op Theaterfestival Boulevard

Theater Artemis - Tekstloos