Programma DE KINDEREN DIE ALLES WETEN 2 april 13u45

Kom je kijken? Dan informeren we je hier over het programma en De Plek

Donderdag 2 april vanaf 13u30 vindt de feestelijke finale plaats van De kinderen die alles weten in Beek en Donk. We informeren u graag over het programma.

De Plek van de viering ligt aan de Kasteellaan. We vragen u om daar naar toe te komen en om in een haag langs de oprijlaan de kinderen te ontvangen die hun optocht zijn gestart vanaf basisschool Het Klokhuis. Tussen 13u45 en 14u00 verwachten we dat zij aankomen. De viering duurt tot ongeveer 15u00. Daarna praten we graag na onder het genot van een drankje.

Parkeren kan op de carpoolplaats bij Chinees Restaurant het Paradijs. Ook zijn er op het terrein van het restaurant zelf enkele plaatsen beschikbaar gesteld. Vanaf hier kunt u al wandelend naar de Kasteellaan. Belangrijk: parkeren aan de Bosscheweg & de Kasteellaan met de auto oprijden is niet toegestaan. Komt u met de fiets? Dan kunt u deze kwijt op het veldje bij de plek, achter de rode container.

Bij slechte weersomstandigheden gaat het programma door op een binnenlocatie. Dit kondigen we vanaf 12u00 aan via mail, facebook en twitter.

Tot ziens bij De kinderen die alles weten!