Radio simetrA lanceert volgende week tweede seizoen

Theater Artemis -

Volgende week donderdag 25 november aanstaande lanceren we een tweede seizoen Radio simetrAIn de eerste aflevering van seizoen 2 is bijna alles anders dan hoe we het gewend zijn. Het keldertje van Theater Artemis ligt er verlaten bij. Petra staat voor het eerst echt op het toneel. Er wordt een vraag beantwoord over pesten. En er is een lied over Batman. Ondertussen sluipt de mensenkenner ook nog ergens rond. 

Radio simetrA is te beluisteren via je favoriete podcast app of via je browser (artemis.nl). Laat je een review achter? Dat vinden we leuk om te lezen! Leukste review wint een Theater Artemis T-shirt.

Van/met: Liesbet Swings & Willemijn Zevenhuijzen met bijdragen van o.a Dennis Tyfus, Elko Blijweert, Gerard Herman, Lee Royers, Elias De Bruyne en iedereen die wat inspreekt op het antwoordapparaat

“Waanzinnig goeie podcast. Radio simetra is een mix van Theo en Thea, John waters, de mug met de gouden tand, paul McCarthy en koffietijd. Waanzinnig grappig, anarchistisch, vrij en goed. En dan ook nog eens leeftijdsloos. Vette aanrader voor iedereen die zin heeft in hedendaagse punk voor kinderen en iedereen die jong van geest is.”
– Snokkie G (apple podcasts)
“Vet! Een podcast die doet denken aan de anarchistische vpro radioprogramma’s van de jaren 80 en 90, maar dan in een nieuw jasje!”
– dip-sausje (apple podcasts)