Speel mee in een voorstelling van Theater Artemis

30 Oktober 2018

Speel mee in een voorstelling van Theater Artemis

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en wil je meespelen in en werken aan een voorstelling van Theater Artemis in Den Bosch op Theaterfestival Boulevard? Lees dan vooral verder!

 

De voorstelling heet “Party Dialogues”. Normaal gesproken moet jij je houden aan de spelregels van je ouders, maar nu draaien we de rollen om.

 

Voor één keer mogen zij mee naar jouw feestje. Durf jij het aan om hen op sleeptouw te nemen? Zij geven alles af bij de kassa, hun telefoon, hun status, verworvenheden en verantwoordelijkheden. In ruil voor onzekerheid. Jij bent het gewend om van hen te leren, maar wat kunnen ze nog leren van jou?

 

Word je hier enthousiast van?
Wees dan welkom op vrijdagavond 9 november 19:00 voor een eerste kennismaking (adres: Predikheerenpoort 50, Den Bosch). De repetities vinden op elke donderdagavond plaats van 15 november t/m 13 december van 19:00-21:00.

Stuur snel een mailtje met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar educatie@artemis.nl

➡️Ben je tussen de 14 en 18 jaar en wil je meespelen in en werken aan een voorstelling van Theater Artemis in Den Bosch op Theaterfestival Boulevard? Lees dan vooral verder!💥De voorstelling heet "Party Dialogues". Normaal gesproken moet jij je houden aan de spelregels van je ouders, maar nu draaien we de rollen om.Voor één keer mogen zij mee naar jouw feestje. Durf jij het aan om hen op sleeptouw te nemen? Zij geven alles af bij de kassa, hun telefoon, hun status, verworvenheden en verantwoordelijkheden. In ruil voor onzekerheid. Jij bent het gewend om van hen te leren, maar wat kunnen ze nog leren van jou?Word je hier enthousiast van?✨Wees dan welkom op vrijdagavond 9 november 19:00 voor een eerste kennismaking (adres: Predikheerenpoort 50, Den Bosch). De repetities vinden op elke donderdagavond plaats van 15 november t/m 13 december van 19:00-21:00.➡️Stuur snel een mailtje met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar educatie@artemis.nlof DM ons gewoon met die info + je mail!

Geplaatst door Theater Artemis op Maandag 29 oktober 2018