Twee nieuwe gezichten in de raad van toezicht van Theater Artemis

De samenstelling van de raad van toezicht van Theater Artemis is deels gewijzigd. Deze zomer zijn Jan van der Putten en George Knops toegetreden.

Jan van der Putten (voormalig directeur Verkadefabriek en momenteel interim bestuurder van Natlab in Eindhoven) is een heuse Artemis-ingewijde, brengt een bak bestuurlijke ervaring mee en heeft bovendien een rijk netwerk in Den Bosch en Brabant.

We zijn ook blij met de komst van George Knops (interim-zakelijk directeur en adviseur bij verschillende theater- en dansgezelschappen waaronder Jeugdtheater De Krakeling). George voegt niet alleen bestuurlijke ervaring toe maar ook rechtskennis vanuit zijn werkervaring bij Buma/Stemra waar hij zijn carrière begon en daar ook directeur Culturele & Sociale Zaken was.

De directie wordt gevormd door zakelijk leider Patrick van der Weijde en artistiek leider Jetse Batelaan.
De gehele raad van toezicht bestaat nu uit Marianne de Bie (voorzitter), Diana Martens (profiel personeel en organisatie), George Knops (profiel financieel), Jan van der Putten (profiel cultureel ondernemerschap), Nicole van Son-Emmerik (profiel educatie en onderwijs), Henriëtte Post (profiel strategie).

Afscheid
Als gevolg van het einde van de statutaire termijn namen we afgelopen voorjaar afscheid van Serkan Cengiz (eigenaar Cengiz Finance).