Tweetakt II: Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde

Driemaal Artemis op Tweetakt: II

Tweetakt is officieel begonnen. Het kunstenfestival speelt af in Utrecht & Fort Ruigenhoek (Groenekan) en biedt theater, muziek, cabaret en beeldende kunst voor alle leeftijden. In deze editie is Artemis aanwezig met drie producties.

HOE DE GROTE MENSEN WEGGINGEN EN WAT ER DAARNA GEBEURDE
Deze spraakmakende 8+ familievoorstelling (coproductie met Het Zuidelijk Toneel) speelde afgelopen najaar en is nu ook eindelijk in Utrecht te zien! Marien Jongewaard vertelt nog een laatste keer over de bizarre geschiedenis van een middeleeuws dorp, waar op mysterieuze wijze de liefde tussen ouders en hun kroost verdween en alle volwassenen besloten om samen het dorp te verlaten. Terwijl de kinderen nog in diepe slaap waren.

Voor deze voorstelling met een grote cast schreeft Simon van der Geest in opdracht van Jetse Batelaan de tekst. Er is live muziek en kinderen uit het publiek worden ter plekke geregisseerd. Dit is een familievoorstelling zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Zondag 9 april 15:00
Festival Tweetakt/Stadsschouwburg Utrecht

(Bekijk het overlevingspakket. Doe dit samen met je volwassen medebezoekers. Dan overleven zij de voorstelling misschien ook!)