Update Theater Artemis aanscherping coronamaatregelen

Gisteravond kondigde de Nederlandse overheid een aanscherping van de coronamaatregelen aan die vanaf vandaag, woensdag 14 oktober, ingaat. Vanwege deze nieuwe maatregelen zijn de voorstellingen en kunstprojecten in de periode van woensdag 14 oktober tot en met dinsdag 27 oktober afgelast. Over de periode vanaf woensdag 28 oktober wordt op een later moment een besluit genomen.

Dit betekent dat de Nederlandse première van Het eind van het begin van het einde in Theaters Tilburg niet doorgaat alsook de speelbeurten in Internationaal Theater Amsterdam, Het Nationale Theater in Den Haag en Theater Rotterdam. Dat vinden wij vreselijk jammer! Na een succesvolle speelreeks in Antwerpen verheugden we ons enorm op de Nederlandse speelbeurten. Ook zijn, in overleg met Festival De Betovering, onze activiteiten op Haagse basisscholen deze week geannuleerd en gaan we opzoek naar een ander moment. Ook de eerste editie ‘Herfst‘ van Herfst/Winter/Lente/Zomer, dat zou spelen op November Music is helaas komen te vervallen.

Samen met onze coproducenten, De Betovering, November Music en de theaters gaan we op onderzoek naar alternatieve speeldata.

Warme groeten, blijf gezond en onthoud: ‘Leve de verbeelding!’

Tot gauw ziens,

Theater Artemis