Update: Tournee Het eind van het begin van het einde

Afgelopen vrijdag kondigde de Nederlandse overheid een aanscherping van de coronamaatregelen aan, waar een dagelijkse sluiting vanaf 17:00 voor theaters in het maatregelenpakket viel. Bijna toepasselijk kon Het eind van het begin van het einde in het Parktheater Eindhoven deze zondag nog wel doorgaan als matineevoorstelling. Een bezoeker op Instagram schreef “een waanzinnig goede voorstelling in de laatste uren dat het Parktheater open was”.

Vanwege deze nieuwe maatregelen zijn helaas enkele Nederlandse speelbeurten van Het eind van het begin van het eind komen te vervallen. Hieronder vallen de speelbeurten in: Theater Junushoff (Wageningen, vrijdag 17 december) en Theater Rotterdam (28 & 29 december). Helaas was het niet voor elk theater mogelijk om in de anderhalve meter setting de matinee voorstellingen wél door te laten gaan.

Vooralsnog gaat de voorstelling op 19 december 15:00 in Theater de Veste in Delft wel door, net als de speelbeurten in Internationaal Theater Amsterdam (op 5 & 6 januari) en de Belgische speelbeurten in deze periode.

Eventuele nieuwe of vervangende speeldata zullen z.s.m. worden gecommuniceerd.

Warme groeten, blijf gezond en onthoud: ‘Leve de verbeelding!’

Tot gauw ziens,

Theater Artemis