Theater Artemis -
Theater Artemis -

Theater Artemis zoekt per augustus 2022 een:

Enthousiaste theaterdocent / junior medewerker educatie met gevoel voor absurdisme en anarchie

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ‘s-Hertogenbosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. (Zie www.artemis.nl).

Met een klein en zeer betrokken team werkt Theater Artemis aan een opwindende reeks eigenzinnige voorstellingen en kunstprojecten, in het theater en op school.

Profiel
Wij zijn op zoek naar versterking op het gebied van educatie. Een theaterdocent die alle creativiteit kan inzetten bij het maken van educatief materiaal bij voorstellingen, het ontwikkelen en uitvoeren van workshops en de begeleiding en ondersteuning van kunstprojecten. We zoeken iemand die met energie en enthousiasme kinderen en jongeren weet te betrekken bij het werk van Theater Artemis. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om makers te ondersteunen bij de kunstprojecten. Het is belangrijk dat deze theaterdocent ook zitvlees en geduld heeft, want administratie en contact onderhouden met scholen zijn zeker deel van het pakket.

Wij verwachten

  • Relevante opleiding op HBO niveau (of vergelijkbare ervaring)
  • Woonplaats binnen een OV – straal van 30 minuten van ’s-Hertogenbosch
  • Een rijbewijs is handig bij werkzaamheden in de dorpen van Noord-Brabant

Verder vind je zowel het werk als de mentaliteit van Theater Artemis inspirerend. We hopen energie te krijgen van jouw frisse blik, openheid en scherpe verstand. Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Wij bieden
Avontuur. Afwisseling. Een bureau met stoel en computer met twee schermen. Spannende projecten met en voor het onderwijs. Een fijn team.

Samen met de coördinator onderwijs en de makers van voorstellingen en kunstprojecten ga je aan de slag in, met en voor het basis- en voortgezet onderwijs, MBO en HBO, in Noord-Brabant en daarbuiten.

Het gaat om een functie met een omvang van 0,6fte. Wat betreft salaris volgen we de inschaling van de CAO Nederlands Toneel. In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband tot eind 2022, met de mogelijkheid tot verlenging.

Verloop van het proces
Interesse in de functie? Stuur voor 15 juni je motivatiebrief (inclusief CV) naar vacature@artemis.nl. Wanneer we je uitnodigen voor een gesprek zal dat plaatsvinden in de week van 27 juni. Voor vragen n.a.v. deze vacature kun je mailen met erica@artemis.nl

Voor meer informatie over ons gezelschap, zie: www.artemis.nl

Theater Artemis -