WIJ ZOEKEN EEN PRODUCTIELEIDER

02 December 2016

Theater Artemis zoekt een productieleider (0,8 fte)

Theater Artemis is een professioneel jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch. Het maakt interactief en anarchistisch theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater Artemis ontvangt meerjarige ondersteuning van het Rijk (BIS), de provincie Noord-Brabant en de gemeente Den Bosch. Theater Artemis is op veel verschillende terreinen actief: we maken voorstellingen voor de kleine- en grote zaal, spelen op locatie en op festivals, doen verschillende kunstprojecten op en met scholen, hebben diverse co-productiepartners en doen dit alles in binnen- en buitenland. Wij werken met professionele acteurs, maar ook met amateurs, kinderen en mensen uit ons publiek. We streven er naar om succesvolle voorstellingen en projecten op repertoire te houden.

 

Functie omschrijving

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle activiteiten in Nederland en daarbuiten en ben je de praktische spil in onze projecten. Je onderhoudt en faciliteert het gesprek tussen makers, spelers, ontwerpers, deelnemers en techniek. Je beheert zelfstandig productiebudgetten en geeft leiding aan eventuele productieassistenten en kinderbegeleiders. En je denkt actief mee over de manier waarop wij onze productieprocessen verder kunnen professionaliseren, zowel op de vloer als op kantoor.

 

Het ideale profiel

. natuurlijk organisatorisch vermogen
. bevlogen, doortastend en creatief in het zoeken naar oplossingen
. nieuwsgierig naar avontuurlijk (jeugd) theater
. communicatief sterk, zeker ook in contact met kinderen en hun ouders
. oog voor detail
. flexibel inzetbaar en stressbestendig
. een goed cultureel netwerk
. relevante opleiding op minimaal HBO niveau
. minimaal drie jaar ervaring met het produceren van professioneel theater
. bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Bosch

 

Koppeling gekopieerd

Wat we bieden

Een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch en bijzonder jeugdtheatergezelschap
Een functie voor 0,8 fte, inschaling conform CAO theater en dans
In eerste instantie een jaarcontract, met de intentie tot een vast dienstverband

Koppeling gekopieerd

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en een recent CV vóór 12 december 2106 aan vacature@artemis.nl. De eerste ronde gesprekken zal plaatsvinden in de week van 19 december. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jetse Batelaan (artistiek leider) 06-42230626 of Marieke Simons (zakelijk leider) 06-33041102.