LIEFDESPROJECT

Theater Artemis op zoek naar de liefde

Koppeling gekopieerd

Liefdesproject met Bossche basisscholen

Na De kinderen die alles weten, een project geïnspireerd op ‘Geloof’ met een basisschool in Beek en Donk en Hallo Dampkring, een interactieve voorstelling in het kader van ‘Hoop’ op Oerol Festival en Theaterfestival Boulevard is het in het voorjaar van 2019 tijd voor de ‘Liefde’!

In ons geliefde en allerprachtigste Den Bosch liggen basisscholen BBS Boschveld en KC De Kameleon op een boogscheut van elkaar. Ze weten niks af van elkaars bestaan. Nog niet. Elk afzonderlijk zijn ze inmiddels aan de slag gegaan, onder leiding van een beeldend kunstenaar. Op zoek naar het antwoord op de vraag: ”Hoe zouden we er uitzien, als we met de hele school één persoon waren?”
Alle klassen bouwen mee en het personage van hun school krijgt langzaam vorm. Ziezo. Het is een vrolijke jongen met vier benen en een dak erop. Maar alleen is ook maar alleen. Hallo! Is daar iemand?! Via een contactadvertentie in het lokale huis-aan-huisblad komt onze jongen iemand op het spoor. Niet ver daar vandaan is er nog iemand zoals hij. Wow. Alles wordt in het werk gesteld voor een geslaagde ontmoeting.

Rendez-vous in hartje Den Bosch
Gescheiden door Centraal Station en De Dieze zullen de scholen, voor de gelegenheid in pak gestoken, elkaar voor het eerst ontmoeten. Op woensdagochtend 10 april wordt er onder luid gebeier van de klokken van de Sint Jan een heel speciaal afspraakje georganiseerd op de Parade. Nieuwsgierig? Wees welkom en vier met ons de Liefde!

Koppeling gekopieerd

Route Optocht Den Bosch

Op woensdagochtend 10 april, om 10:00 vertrekken de beide scholen richting deze first date in een optocht naar de Parade! Rond 11:00 zullen zij daar elkaar ontmoeten.

  • 10:00 uur: vertrek vanaf school in optocht onder begeleiding van ouders en leerkrachten
  • 10:50 uur: aankomst op de Parade.
  • 11:00 uur: start van “De Date”
  • 11.30 uur: picknickmoment
  • 11:45 uur: einde en terug naar schoolVanaf 10:20 is de optocht via livestreams te volgen op onze sociale media. Onze instagram (@theaterartemis) volgt KC De Kameleon en onze Facebook (TheaterArtemis) volgt BBS Boschveld.

Zie hieronder de routes die beide scholen lopen.

 

Koppeling gekopieerd

Koppeling gekopieerd

Downloads