Radio Simetra

Radio simetrA is de radiofonische speeltuin, voor jong en oud, van de Artemis-community. Hier krijg je Theater Artemis eerder te horen dan te zien. In ruil voor wat kantoorwerk gebruiken Petra en Bianca het keldertje in het Artemisgebouw als radiostudio. Petra heeft acteerambities en de Bianca is gek op techniek en nailart. We luisteren naar hun avonturen op het Artemiskantoor en de bijdragen van verschillende kunstenaars. Vaste onderdelen zijn de muziekquiz en de antwoorden op vragen die kinderen achterlaten op het antwoordapparaat.

Nieuwsgierig? Bel alvast naar 073 – 23 40 409, laat een bericht achter en bouw mee aan ons ‘radio-gesamtknutselwerk’. Volg ons op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

teaser

Aflevering 1

Luister nu:  Spotify | Apple Podcasts

In deze aflevering ontmoet Petra de regisseur van het gezelschap, is er een ode aan een klein huisdier, horen we deel 1 van Elias en de Hond en komen we alles te weten over de nagels van Bianca.

Met Liesbet Swings & Willemijn Zevenhuijzen met bijdragen van o.a. Elko Blijweert, Elias De Bruyne, Gerard Herman en Dennis Tyfus en iedereen die wat inspreekt op het antwoordapparaat.

van / met

Liesbet Swings en Willemijn Zevenhuijzen, met bijdragen van diverse makers en iedereen die wat inspreekt op het antwoordapparaat.