De grote ik heb hier geen zin in show 4+

voorstelling - PO groep 1 t/m 4 - okt 2023 t/m jan 2024

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Wanneer ze zich eventjes onbespied wanen, blijken ze toch in beeld te zijn. Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe? In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

De grote ik heb hier geen zin in show is een vrolijke, absurdistische voorstelling over kijken en bekeken worden. In een tijd waar de extraverten het hoogste woord hebben, wordt hier de verlegen mens op het podium gehesen. Schuchter kruipen ze uit hun schulp en ploeteren samen met het publiek voorwaarts richting een glorieuze finale.

 

educatie

Voorafgaand aan de voorstelling willen we jullie nieuwsgierig maken. Dit is een korte en prikkelende activiteit in de klas, speels, passend bij de voorstelling.

Tijdens en na de voorstelling is er vast veel losgekomen en de leerlingen hebben van alles ervaren. Na afloop gaan we samen reflecteren.

Het educatiemateriaal is hieronder te downloaden.

Voor vragen kan je mailen naar lobke@artemis.nl