Diarree is mijn lievelingskleur 8+

voorstelling - PO groep 6 t/m 8 - februari 2024 t/m maart 2024

EEN KAK-VOORSTELLING MET EEN GROTE BOODSCHAP

Theater Artemis en Studio Julian Hetzel presenteren: een talentenshow voor mislukkingen. Wie faalt er als de beste? De kandidaten trekken alles uit de kast.
Deze voorstelling zoekt naar schoonheid in het lelijke. Want wat de een als smakeloos beschouwt, vindt de ander juist prachtig. Samen met het publiek onderzoeken we wat er nou eigenlijk wordt bedoeld met het woord ‘succes’. Wie bepaalt wat cool of mooi is en waarom? Wie beslist of iets Kunst is, of direct de prullenbak in kan? Kan je er misschien ook anders naar kijken? Trekken we ons niet veel te veel aan van het oordeel van anderen?

Diarree is mijn lievelingskleur combineert op speelse wijze explosief theater met poppenspel, beeldhouwkunst, actionpainting en muziek. Het is de eerste voorstelling van Studio Julian Hetzel voor een jong publiek, als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de paradox van creatie door destructie.

Oh shit, dit ruikt naar kunst!

Let op: In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

educatie

Voorafgaand aan de voorstelling willen we jullie nieuwsgierig maken. Dit is een korte en prikkelende activiteit in de klas, speels, passend bij de voorstelling.

Tijdens en na de voorstelling is er vast veel losgekomen en de leerlingen hebben van alles ervaren. Na afloop gaan we samen reflecteren.

Het educatiemateriaal is hieronder te downloaden.

Voor vragen kan je mailen naar lobke@artemis.nl of evelien@artemis.nl