Het eind van het begin van het einde

voorstelling - PO groep 5 t/m 8 - sept 2021 t/m jan 2022
Een voorstelling in z'n achteruit

Onder een dik pak sneeuw zou een voorstelling te zien moeten zijn. Althans, dat zeiden ze bij de kassa toen we de kaartjes kochten. Plotseling dwarrelen er sneeuwvlokjes omhoog en komt er iets tevoorschijn dat lijkt op een lege toneelvloer. Is dit het begin? Is dit het einde? Hallo…?

Deze familievoorstelling voor iedereen vanaf acht jaar start waar normaal alle anderen eindigen: acteurs naar huis en alle spullen in de vrachtwagen. Klaar om door te rijden naar het volgende theater. Maar wat als er ondertussen helemaal geen theaters meer zijn? Het eind van het begin van het einde probeert als voorstelling wanhopig nog iets voor te stellen. Misschien is het allerlaatste verhaal nog te redden of is er zelfs een weg terug. Wie helpt er mee?

Trek binnen in de wereld van prijswinnend regisseur Jetse Batelaan. Even origineel als grappig rekt hij de grenzen van de fantasie op en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar.

Educatie

Een bezoek aan een voorstelling is als een SPRONG met een afzet- zweeffase -landing. Bij deze voorstelling is er een website met een aantal opdrachten vooraf, waarin de kinderen geprikkeld worden om al eens aan de slag te gaan met een aantal vormen uit de voorstelling. Achteraf komen we graag langs in de klas om op een theatrale manier te landen na deze vervreemdende theaterervaring.

praktisch

Duur voortelling: 100 minuten

Contact: erica@artemis.nl