DIT ZIJN ONZE VOORSTELLINGEN IN 2019/2020

Koppeling gekopieerd

DIT IS THEATER ARTEMIS

Wij zijn geen gezelschap van woorden maar van dingen doen. Er is geen weten of niet weten: alles mag worden gezegd en gevonden. Daarbij laten we ons graag leiden door de blik van een nieuwe generatie. De vragen die ontstaan moet ieder voor zich zien te beantwoorden: Wie ben JIJ? 

 

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch. Wij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met ons publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Theater dat verstoort en verstoord wordt. Theater waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Niets ligt meer vast. Alles ligt open. Wij hebben alleen elkaar. Help! Wat nu? 

 

We maken voorstellingen voor alle kinderen die naar school gaan en alle andere mensen die dan nog over blijven. Ondanks het feit dat we vaak maar met moeite aan het woord komen, proberen we toch les te geven. Midden in de chaos onderwijzen we een bijzonder vak: lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek. 

 

We spelen in theaters, maken kunstprojecten met kinderen en jongeren op scholen en presenteren ons werk op festivals van hier tot Tokio!

Koppeling gekopieerd

Koppeling gekopieerd

DIT IS ONS AANBOD

Koppeling gekopieerd

DIT IS DE KOPIJ VAN ONZE VOORSTELLINGEN IN 2019/2020

Koppeling gekopieerd

DIT ZIJN DE BEELDEN VAN ONZE VOORSTELLINGEN IN 2019/2020

Koppeling gekopieerd

Neem voor informatie en boekingen contact op met

Annemiek de Goey,

Planning en verkoop

annemiek@artemis.nl

+ 31 (0)736123223

ma, di & do, vr