De Onzichtbare Man 4+

Verstoppertje spelen op filosofisch niveau

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

De onzichtbare man is eindelijk weer te zien in de theaters! Deze succesvoorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor zet je op het puntje van je stoel.

“Een hilarisch vervolg op hun vorige, bekroonde kleutervoorstelling ‘De man die alles weet’. Knap speelt iedereen met de kracht van de verbeelding: zie en willen zien, ‘to be or not to be’, verdwijnen versus verschijnen.” – De Volkskrant

“De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in ‘De onzichtbare man’ prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.” – Theaterkrant

“De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen”
Theaterkrant
“Het daverende applaus is terecht”
de Volkskrant
“De onzichtbare man, ja, die is echt onzichtbaar. Daar zijn geen trucjes voor. Hij bestaat gewoon!”
– Fenne, 5 jaar
“Vanaf 4 staat er maar tot 11 is ie ook geweldig. En eigenlijk tot 99. Gaat dat zien!”
– Micha Wertheim

Downloads

Regie
Spel
Muziek

Keimpe de Jong
ism Arend Niks

Kostuums
Lichtontwerp

Bart van den Heuvel

Assistent decorontwerp
Decorbouw

Dik Beets
Marc van Helden

Productie

Klaas Tops
Laurie Keurentjes (stage)

Techniek

Wouter Dijk
Marieke Smits