HET DIER, HET DIER EN HET BEESTJE 8+

07 feb 2020
's-Hertogenbosch
Verkadefabriek
08 feb 2020
's-Hertogenbosch
Verkadefabriek
16 feb 2020
Haarlem
Toneelschuur/ Filmschuur
Toon alle 29 voorstellingen

Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht

Een konijn/zeebaars/kip loopt iedere ochtend met twee moeflons/naaktslakken/brandganzen naar haar basisschool aan de andere kant van de wijk. In de klas van meester ringslang/bruinvis/lama heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een bosduif/steenmarter/melkkoe komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten/vinnen/vleugels stapt ze in het taxibusje van de spitsmuis/tapir/karekiet. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Podiumkids prijs kanshebber

Het dier, het dier en het beestje is kanshebber voor de Podiumkids Prijs! Tot en met mei mag je laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op verschillende punten. De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar! https://www.podiumkids.nl/publieksprijs/

REGIE
SPEL
STEM

Leny Breederveld

MUZIEK
KOSTUUMS
SCENOGRAFIE
LICHT ONTWERP

Bart van den Heuvel

Regie-assistentie

Lara van Hoof

MET DANK AAN

Arjen de Leeuw
Tg Oostpool