Party Dialogues

EEN INTERGENERATIONEEL OVERGANGSRITUEEL

Heb jij ook wel eens heimwee naar de tijd waarin je nog iemand moest worden? Geen nood, in het spoor van deze gelegenheidssjamanen dans je zo je verleden tegemoet. Terug naar de uppers en de downers van het schijnbaar eindeloze feestgedruis.

Een clubje jongeren maakt voor jou een uitzondering. Voor één keer mag je mee naar hun feestje. Ze begeleiden je deskundig door de verschillende stadia van het feestvieren en delen hun naïeve wijsheden. Lukt het om iets van hun jeugdig inzicht en energie mee terug te nemen? Een waakvlammetje, een likje levenselixir?

Dit is een voorstelling voor volwassenen

 

“We voelen voor even weer waarom je energie krijgt van het opgaan in een feestende massa”
– De Volkskrant
“Vol nostalgische verwarring verlaat je na afloop de dansvloer”
– Trouw
“Hallucinerend”
– Publieksreactie Oerol

Liesbet Swings

Eerder maakte Liesbet Swings Hallo Dampkring, festivalhit op Oerol en Theaterfestival Boulevard 2017. Liesbet Swings is educatiemaker bij Theater Artemis. Zij maakt voorstellingen en projecten die vaak ontstaan in ontmoeting met kinderen of jongeren en met verwante kunstenaars. Zij bevragen en ontregelen maatschappelijke conventies.
Een gesamtkunstwerk is het onvermijdelijke resultaat.

Maker
Eindregie
Dramaturgie (stage)

Bente van Arkel

Kostuums

Johanna Trudzinski

Muziek
Theaterdocenten

Sem Jonkers
Irene Geurts (stage)

OP OEROL MET:

Spel Joris Buizer, Sayo Cadmus, Matthijs Daams, Tim Gerrits, Myrthe Kooijman, Luuk Matthijssen, Bente Oppenhuis, Lisa van de Wiel e.a.
Techniek Dik Beets, Marianne van Andel

OP THEATERFESTIVAL BOULEVARD MET:

Spel Joris Buizer, Sayo Cadmus, Matthijs Daams, Tim Gerrits, Luuk Matthijssen, Josefien de Smid, Lisa van de Wiel en Misstique de Winter
Techniek Dik Beets, Pim Pernet