Party Dialogues

Première: 15 juni op Oerol!

Koppeling gekopieerd

Feest mee met deze gelegenheidssjamanen op Oerol en Theaterfestival Boulevard

Heb jij ook wel eens heimwee naar de tijd waarin je nog iemand moest worden? Geen nood, in het spoor van deze gelegenheidssjamanen slenter je zo je verleden tegemoet. Terug naar het gevoel van eeuwigheid, de onvermoeibare kracht, de lucide naïviteit van toen.

 

Tien jongeren maken voor jou een uitzondering. Voor één keer mag je mee naar hun feestje. Wuif je vertrouwde omgeving maar vast gedag. Telefoon, status en verantwoordelijkheden mag je achterlaten. Lukt het om iets van hun jeugdige inzichten en energie mee terug te nemen? Een waakvlammetje, een likje levenselixir?

 

Na de kinderen in Hallo Dampkring, festivalhit op Oerol en Theaterfestival Boulevard 2017, richten nu de jongeren het woord tot ons. Tijd voor een feestje! Verzamelplek op Oerol is de parkeerplaats aan de Heereweg. Grabbel onderweg nog gauw een drankje mee. Zaterdag 15 juni om 20u30 gaat Party Dialogues van Liesbet Swings in première op Oerol, Terschelling.

Koppeling gekopieerd

Hier wordt contact gemaakt, écht contact, en dat gevoel van direct te worden aangesproken gaat de hele voorstelling niet meer weg.

Theaterkrant over Hallo Dampkring

Koppeling gekopieerd

Liesbet Swings

Eerder maakte Liesbet Swings Hallo Dampkring, festivalhit op Oerol en Theaterfestival Boulevard 2017. Liesbet Swings is educatiemaker bij Theater Artemis. Zij maakt voorstellingen en projecten die vaak ontstaan in ontmoeting met kinderen of jongeren en met verwante kunstenaars. Zij bevragen en ontregelen maatschappelijke conventies.
Een gesamtkunstwerk is het onvermijdelijke resultaat.

Koppeling gekopieerd

DOWNLOADS

Koppeling gekopieerd

Koppeling gekopieerd

Theaterdocent Sem Jonkers
Theaterdocent (stage)
Irene Geurts

 

OP OEROL MET
Spel
Joris Buizer, Sayo Cadmus, Matthijs Daams, Tim Gerrits, Myrthe Kooijman, Luuk Matthijssen, Bente Oppenhuis, Lisa van de Wiel e.a.
Techniek Dik Beets, Marianne van Andel

 

OP THEATERFESTIVAL BOULEVARD MET
Spel Joris Buizer, Sayo Cadmus, Matthijs Daams, Tim Gerrits, Rachèl Haesen, Luuk Matthijssen, Ghislaine Pelders, Eva Punter, Josefien de Smid, Lisa van de Wiel en Misstique de Winter
Techniek Dik Beets, Pim Pernet

Koppeling gekopieerd

Agenda