Artemis ontvangt WeeNightOut award op Edinburgh International Children's Festival!

De publieksprijs voor De onzichtbare man op EdsChildrensFest!

Artemis wint met The Invisible Man de🏆 WeeNightOut award 🏆!! Het is niet echt een prijs, eerder de mogelijkheid om je waardering uit te spreken. WeeNightOut  is een initiatief van jongeren van gemeenschapscentra in Edinburgh. Zij bezochten alle voorstellingen van het Edinburgh International Children’s Festival 2019 en waren het meest lovend over The Invisible Man. Daar zijn we heel trots op!

“Welcome! You are now going to see the invisible man!” Het theater voerde de suspense van ruim 200 piepjonge kinderen maximaal op en met de zintuigen op scherp was vervolgens elke beweging of geluidje overspannend. Op de brug, van RenĂ© van ’t Hof  die achter poten verdween of vandaan kwam, draaiend licht. Niet gek dat ‘Robs verschijning’ tsunami’s van opwinding losmaakte, en alles wat er te zien viel, maar met name: wat allemaal niet. “HOW did they do THAT..?!!” Heel gehoorzaam aan Rob, maar ook snakkend naar gezien worden door Rene, Nimue en Marijn: “Look here……!!” Buiten de zaal riep een nauwelijks 5-jarige: “This is the best day of my life!!” Vast ook de longen helemaal uit zijn lijf geschreeuwd. “Creepy” is blijkbaar wat kinderen willen.

We speelden op Edinburgh International Children’s Festival van 30 mei t/m 2 juni in totaal zeven voorstellingen. Het festival bracht voor onze voorstelling alleen al een familiepubliek van ruim 1500 mensen op de been: Topfestival! 

Theater Artemis - Edinburgh-banner-facebook