Echte vrouwen joggen in Luxemburg!

Chrëschtdeeg an de Rotondes

De Rotondes in Luxemburg-stad is van 27 t/m 30 december the-place-to-be voor vrienden en familieleden. Vier dagen van theatervoorstellingen, workshops en warme chocolademelk, vol onvergetelijke momenten om te delen met je dierbaren – als ludiek alternatief voor onze voortdurende jacht op cadeaus. Theater Artemis en Het Houten Huis zijn van de partij!

Echte vrouwen joggen in regenpak is een hilarische muziektheatervoorstelling voor alle leeftijden. Achter de beslagen ruiten van een tuinkas zingen vier mannen in maatpak a capella een Schubertlied: “Wie schön bist du”. Een vrouw – een échte hooggehakte, in rood mantelpak en parelsnoer – tracht zich met de moed der wanhoop van haar ‘gewassen’ te ontdoen.

Zaterdag 28 December (17:00 & 20:00)
Sunday 29 December (15:00 & 17:00)
Reserveren

 

Een voorstelling van Jetse Batelaan en Elien van den Hoek Mise-en-scène David van Griethuysen Met Marie Groothof, Coen Bril, Jelle Hoekstra, Hendrik Kegels, Mees Walter en ontelbaar veel anderen Met dank aan Marijn Klaver, Matthias Mooij, Klemens Patijn, Daan van RijsselCoproductie Theater Artemis, Het Houten Huis