LENTE!

Meld je nu aan voor de lentewandeling van theater artemis

We spreken af op het strand van de Zuiderplas in ’s-Hertogenbosch. Van hieruit vertrek je op eigen houtje, gewapend met een koffer, een paraplu en een knapzak die Theater Artemis je toevertrouwd. Tijdens deze audiowandeling draag je de geluiden, de gewaden, het eten, de gebruiken en de verhalen van de lente door Het Bossche Broek de stad in. Samen leggen we de winter het zwijgen op en verwelkomen we het nieuwe seizoen.

Om alles te weten te komen over de lente maakten we gebruik van de expertise van de kleuters van de Jenaplanschool Antonius Abt in Engelen over dit onderwerp. De frisse, ontluikende blik en het klaterende geluid van deze kleuters sijpelt door in deze audiowandeling. Alle geluiden die je hoort via de audio, zelfs de vogeltjes die fluiten, zijn geproduceerd door de kleuters.

Zaterdag 1 en zondag 2 mei tussen 10 uur – 17 uur
Startpunt: Zuiderplas, ’s-Hertogenbosch
Duur wandeling: ong. 75 minuten
Inschrijven:
Stuur een mail naar info@artemis.nl, met daarin: je naam, mobiele nummer en het aantal personen (maximaal 2 personen of 1 gezin per tijdsslot). Geef hierin ook graag aan welke dag (zaterdag of zondag) je kunt en welk dagdeel jouw voorkeur heeft. Wij nemen contact met je op en als er nog vrije tijdslots zijn, plannen we je in. Mocht je achter het net vissen, kom je op de wachtlijst. Er wordt op tijdsslot gewandeld zodat we coronaproof van de wandeling kunnen genieten.

Meer weten? Kijk dan op https://artemis.nl/kunstprojecten/lentezomerherfstwinter/