De grote ik heb hier geen zin in show 4+

07 okt 2023
's-Hertogenbosch
Verkadefabriek
08 okt 2023
's-Hertogenbosch
Verkadefabriek
15 okt 2023
De Meern
Podium Hoge Woerd
Toon alle 29 voorstellingen

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Wanneer ze zich eventjes onbespied wanen, blijken ze toch in beeld te zijn. Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe? In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

De grote ik heb hier geen zin in show is een vrolijke, absurdistische voorstelling over kijken en bekeken worden. In een tijd waar de extraverten het hoogste woord hebben, wordt hier de verlegen mens op het podium gehesen. Schuchter kruipen ze uit hun schulp en ploeteren samen met het publiek voorwaarts richting een glorieuze finale.

De grote ik heb hier geen zin in show is de derde vierplusvoorstelling in regie van Jetse Batelaan. René van ’t Hof speelt voor de derde keer mee (De man die alles weet en De onzichtbare man) en ook muzikant Keimpe de Jong is er weer bij, dit keer begeleid hij live Het Showorkest van Theater Artemis.

Regie
Spel

Sayo Cadmus
René van ‘t Hof
Guido Pollemans

Kostuums
Muziek
Decor

Marjolijn Brouwer i.s.m. Ruimtetijd

Licht

Bart van den Heuvel

regie-assistentie

Josephine Borst