De grote ik heb hier geen zin in show 4+

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Wanneer ze zich eventjes onbespied wanen, blijken ze toch in beeld te zijn. Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe? In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

De grote ik heb hier geen zin in show is een vrolijke, absurdistische voorstelling over kijken en bekeken worden. In een tijd waar de extraverten het hoogste woord hebben, wordt hier de verlegen mens op het podium gehesen. Schuchter kruipen ze uit hun schulp en ploeteren samen met het publiek voorwaarts richting een glorieuze finale.

De grote ik heb hier geen zin in show is de derde vierplusvoorstelling in regie van Jetse Batelaan. René van ’t Hof speelt voor de derde keer mee (De man die alles weet en De onzichtbare man) en ook muzikant Keimpe de Jong is er weer bij, dit keer begeleid hij live Het Showorkest van Theater Artemis.

De grote ik heb hier geen zin in show is een Language no problem voorstelling.

“De kracht van ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ zit hem in haar drie acteurs: René van ’t Hof, Sayo Cadmus en Guido Pollemans hoeven niet meer dan een blik te werpen of een zucht te slaken om hun ongemak kenbaar te maken. ”
– Theaterkrant
“Knap, dat Theater Artemis jong en oud zo in zijn ban weet te houden.”
– Brabants Dagblad
“De grote ik heb hier geen zin in show is een razend knappe voorstelling met weinig woorden”
– PZAZZ
“In de nieuwe voorstelling ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ gaan alle registers van de kolder weer open. Maar zoals altijd ook met een serieuze ondertoon.”
– Brabant Cultureel
Regie
Spel
Kostuums
Assistentie Kostuums

Smila Zinecker

Muziek
Decor

Marjolijn Brouwer i.s.m. Ruimtetijd

Licht

Bart van den Heuvel

regie-assistentie

Josephine Borst